05 de setembre 2010

Rural Running Lloseta 2010


Ahir a la tarda varem fer la Rural Running a Lloseta. Ens varem dividir en dos equips: els Espartanos amb Tere, Toni Milan, Roman i un servidor, i els Escocessos amb Jose Manuel, David (DVD), Susana i un company més. Els Espartanos varem quedar quarts encara que el més important va ser que ens varem riure molt fent les dues voltes i mitja al circuit fet pels Penjats.
Ja els hi varem comentar a na Magdalena i els seus companys que l'unica pega fou un parell de proves on es va fer un tap pero segur que l'any que ve estaran solventades i, per suposat, ens tornarem a veure!!


Ayer por la tarde hicimos la Rural Running en Lloseta. Nos dividimos en dos equipos: los Espartanos con Tere, Toni Milan, Román y un servidor y los Escoceses con Jose Manuel, David (DVD), Susana y un compañero más. Los Espartanos quedamos cuartos aunque lo más importante es que nos reimos mucho haciendo las dos vueltas y media al circuito hecho por Els Penjats.
Ya le comentamos a Magdalena y a sus compañeros que la única pega fue en un par de pruebas donde se hizo un tapón pero seguro que el año que viene las solventarán y, por supuesto, nos volveremos a ver!!!

1 comentari:

  1. Hola Pau te adjunto el enlace del nuevo blog del CLUB NATACIO ANDRATX
    http://www.cnandratx.blogspot.com/

    ResponElimina