07 de febrer 2019

Trail dels Fars 21K 2019

Abans de sortir
Cala Fontanelles
Aquest cap de setmana vàrem fer una nova prova: la Trail dels Fars a Menorca en la seva distància mitja de 21 quilòmetres amb sortida des d'Algaiarens fins a Ciutadella passant per Cala Morell i Punta Nati on hi havia un dels fars que donen nom a la cursa.
Sortida en pla d'entrenament per provar si la pubàlgia va molestant cada pic menys on fins Cala Morell va anar bé. A partir d'aquí el fort vent amb ratxes de 50 km/h i la gran quantitat de fang entre les pedres varen fer que no poguessi anar còmode començant a tenir molèsties que al darrer tros d'asfalt em varen impedir anar més aviat.
Encara així qui es va dur la pitjor part va ser na Maria Antònia que va caure donant-se un fort cop al genoll que ens feria anar més tranquils fins arribar a Punta Nati on l'atendrien i podria continuar fins a l'arribada.
Respecte a la cursa, ben senyalitzada amb bons avituallaments i bona logística de trasllats a la sortida. Ens varen sobrar 800 metres respecte als 21 qms indicats i la distància de Punta Nati a la meta no arribava als 7 qms que ens indicaven.
És una llàstima que, sent campionat de Balears de Trail Running per part de la FAIB a la marató, haguessin tant pocs inscrits federats, res a veure amb els campionats de la FBME.
Al photocall
Arribada
Este fin de semana hicimos una nueva prueba: la Trail dels fars en Menorca en su distancia de 21 km con salida desde Algaiarens hasta Ciudadela pasando por Cala Morell y Punta Nati donde estaba uno de los faros que dan nombre a la carrera.
Salida en plan de entrenamiento para probar si la pubalgia iba molestando cada vez menos donde hasta Cala Morell fue bien. A partir de aquí el fuerte viento con rachas de 50 km/h y la gran cantidad de barro entre las piedras hicieron que no pudiese ir cómodo comenzando a tener molestias que en el último rozo de asfalto me impidieron ir más rápido.
Aún así quien se llevó la peor parte fue Maria Antònia que cayó dándose un fuerte golpe en la rodilla que nos haría ir más tranquilos hasta Punta Nati donde la atenderían y podría continuar hasta la llegada.
Respecto a la carrera, bien señalizada con buenos avituallamientos y buena logística de traslados hasta la salida. Nos sobraron 800 metros respecto a los 21 k indicados y la distancia de Punta Nati hasta la meta no llegaban a los 7 km que indicaban.
Es una lástima que, siendo campeonato de Baleares de Trail Running por parte de la FAIB en la maratón, hubiese tan pocos inscritos federados, nada que ver con los campeonatos de la FBME.
Arribada
De camí a la sortida
Codolar de Biniatram
Cala Morell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada