06 de març 2019

Trail Almanzora 2019

Mallorquins a Almanzora
El passat febrer vàrem tornar a Almeria per fer la Trail d'Almanzora excepcionalment organitzada per en Baldo, Sebas, Víctor i tota la resta de companys i familiars de Somontín.
Enguany tornava amb símptomes de la pubàlgia que l'any passat no tenia i això s'ha traduït en mitja hora més de temps.
El pas per la Cerrá (el torrent amb cadenes, gorgs i fang) no era lo millor per la meva lesió i ara toca recuperar bàsicament per preparar Camí de cavalls per maig.
Na Maria Antònia, Miquel, Juan i Toni varen poder fer la cursa mitjana amb un nou recorregut molt més tècnic que l'any passat però es varen sortir bé arribant junts a Olula del Rio.
Com sempre, hem tingut un bon grapat de corredors mallorquins que han vingut a gaudir d'aquesta cursa que cada any manté el bon nivell organitzatiu.
L'any que ve, si tot va bé, tornarem!!
Arribada
Arribada companys
El pasado febrero volvimos a Almería para hacer la Trail de Almanzora excepcionalmente organizada por Baldo, Sebas, Víctor y todo el resto de compañeros y familiares de Somontín.
Este año volvía con síntomas de la pubalgia que el año pasado no tenía y esto se tradujo en media hora más de tiempo.
El paso por la Cerrá (el torrente con cadenas, charcos y barro) no era lo mejor para mi lesión y ahora toca recuperar básicamente para preparar Camí de Cavalls por mayo.
Maria Antonia, Miquel, Juan y Toni hicieron la carrera mediana con un nuevo recorrido mucho más técnico que el año pasado pero lo hicieron bien llegando juntos a Olula del Rio.
Como siempre, hemos tenido un buen montón de corredores mallorquines que han venido a disfrutar de esta carrera que cada año mantiene el buen nivel organizativo.
El año que viene, si todo va bien, volveremos!!
La Cerrá
Avituallament
Primera
Tercer
Gran avituallament final amb paella inclosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada