03 de febrer 2020

CxM Serra Nord XS 2020

Abans de la sortida
Aquest any ja hem estrenat la temporada de muntanya amb la Serra Nord XS des de Lluc fins a Pollença amb uns 19 quilòmetres per anar escalfant la temporada. Hem tingut companys tant dins aquesta cursa com a la llarga que sortia des de Sóller.
Per la meva banda vaig sortir conservador ja que la davallada era tècnica i llarga i no era el millor per la meva pubàlgia, cada vegada més fluixa, esperant els darrers 5 qms per començar a dur un ritme més fortet arribant a Pollença amb molt bones sensacions.
La cursa, ben senyalitzada i organitzada pels amics de la secció de muntanya del Club de Pollença, va tenir un bon dia on tots vàrem gaudir dels paissatges de la Serra de Tramuntana.
Sortint de Lluc cap a Son Amer
Començant els darrers 6 kms
Este año ya hemos estrenado la temporada de montaña con la CxM Serra Nord XS desde Lluc hasta Pollença con unos 19 kms para ir calentando la temporada. Hemos tenido compañeros tanto en esta carrera como en la larga que salía desde Soller.
Por mi parte salí conservador ya que la bajada era técnica y larga y no era lo mejor para mi pubalgia, cada vez más floja, esperando los últimos 5 kms para comenzar a llevar un ritmo más fuerte llegando a Pollença con muy buenas sensaciones.
La carrera, bien señalizada y organizada por nuestros amigos de la sección de montaña del Club de Pollença, tuvo un buen día donde todos pudimos disfrutar de los paisajes de la serra de Tramuntana.
Aquests s'ho passaren d'alló més bé.
Altre grup a la sortida de Pollença

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada