19 de febrer 2020

VI CxM Palma 2020

Arribada amb els germans Forcades
Primera vegada que faig aquesta cursa per la zona de Son Roca, 19 kms i 750 metres de desnivell positiu puntuable per la Lliga de CxM de Mallorca. Circuit tècnic on no hi ha zones de pla fent que sigui un trencacames amb una zona de davallada tècnica bastant llarga (lo millor per conservar la meva pubàlgia).
Ha estat tot un plaer poder trobar-me de nou dins posicions que feia anys no estava i, malgrat anar amb el fre de mà a les davallades per no forçar, he pogut córrer a un ritme bastant bo i gaudir de la cursa.
La meitat de la cursa la vaig fer amb n'Elias encara que a les davallades em fugia i ens tornàvem a trobar a les pujades.
Cursa perfectament organitzada per n'Heri i els de Blue Tribe amb un bon marcatge i bones zones d'avituallament en un bon dia per als corredors.
Sortida amb el Comando Andratx
Zona premiacions
Primera vez que hago esta carrera por la zona de Son Roca, 19 kms y 750 metros de desnivel positivo puntuable para la Liga de CxM de Mallorca. Circuito técnico donde no hay zonas llanas haciendo que sea un rompepiernas con una zona de bajada técnica bastante larga (lo mejor para conservar mi pubalgia).
Ha sido todo un placer poder encontrarme de nuevo en posiciones que hacía años no estaba y ,a pesar de ir con el freno de mano en las bajadas para no forzar, he podido correr a un ritmo bastante bueno y disfrutar de la carrera.
La mitad de la carrera la hice con Elias aunque en las bajadas se me escapaba y nos volvíamos a encontrar en las subidas.
Carrera perfectamente organizada por Heri y los de Blue Tribe con un buen marcaje y buenas zonas de avituallamiento en un buen día para los corredores.
Sortida cursa
Davallada final
a 1 km de l'arribada
Amb en Pau Mas arribant a zona de meta
Arribada amb n'Elias

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada