25 d’abril 2015

Marató Mallorca Serra de Tramuntana 2015

Sortida a Andratx
 El passat cap de setmana es va celebrar una prova ja emblemàtica a Mallorca: la Ultra Mallorca Serra de Tramuntana i com sempre vaig estar organitzant tot el que es refereix fins la sortida des del Palau fins just l'arc de sortida a Son Mas.
Un cop finalitzada la sortida va tocar descansar unes horetes per fer enguany la Marató des de Sóller junt amb na Maria Antònia i part del Comando on enguany debutaven na Fina i na Mariló a les curses de muntanya.
L'idea era sortir amb na Maria Antònia i acompanyar-la tota l'estona fent un entrenament llarg de 44 kms per l'objectiu d'enguany que és Camí de Cavalls costa sud que es fa d'aquí a un mes.
Tot el grup que va sortir de Sòller ho va fer molt bé arribant de forma espectacular, na Marian va tenir problemes gàstrics que la varen obligar a perdre uns 40 minuts bons però va aguantar arribant amb temps de sobra.
També vàrem tenir companys a la resta de curses destacant na Mirri, n'Aina i en David que s'estrenaven a l'Ultra i ho varen fer increïble mentre que n'Alvaro sofria a la Trail però arribava junt amb en Billy aconseguint el seu objectiu.
Ara toca continuar entrenant aquestes dues setmanes per afrontar la cursa a Menorca.
Enhorabona a tots el finishers de totes les proves així als que ho varen intentar per què també té molt de mèrit!! Ens veiem a la muntanya!!
Sortida amb molts de cracks!!
Sòller
El pasado fin de semana se celebró una prueba ya emblemática en Mallorca: la Ultra Mallorca Serra de Tramuntana y como siempre estuve organizando todo lo que se refiere a la salida desde el Palau hasta el arco de salida de Son Mas.
Una vez finalizada la salida tocó descansar unas horas para hacer este año la Maratón desde Soller junto a Maria Antònia y parte del Comando donde debutaban este año Mariló y Fina en las carreras de montaña.
La idea era salir con Maria Antònia y acompañarla todo el rato haciendo un entrenamiento largo de 44 kms para el objetivo de este año que es Camí de Cavalls costa sur de aquí a un mes.
Todo el grupo que salió de Soller lo hizo muy bien llegando de forma espectacular, Marian sufrió problemas gástricos que la obligaron a perder 40 minutos buenos pero aguantó llegando con tiempo de sobra.
También tuvimos compañeros en el resto de carreras destacando Mirri, Aina y David que se estrenaban en la Ultra y lo hicieron de forma increible mientras que Alvaro sufría en la Trail pero llegaba junto a Billy consiguiendo su objetivo.
Ahora toca continuar entrenando estas dos semanas para afrontar la carrera de Manorca.
Enhorabuena a todos los finishers así como a los que lo intentaron porque también tiene mucho mérito!! Nos vemos en la montaña!!
Pujant pel barranc de Biniaraix
Pujant el Galileu
Als carrers de Pollença
Recuperant al dia següent...

2 comentaris:

  1. Sempre tenim present que tu vares ser qui ens vas ficar en aquest fantàstic món. Qui ens hagués dit fa 2 anys que seriem finishers de L'Ultra Trail SdT? Per això i per molt més: GRÀCIES!

    ResponElimina
  2. Per jo ha estat i és un plaer veure com la gent es va engrescant al mon de la muntanya any rera any!! estic molt orgullós de vosaltres i segur que prest fareu nous reptes!! una aferrada!!

    ResponElimina