06 de maig 2015

II Cursa solidària UIB

Aquest passat divendres vàrem aprofitar el dia festiu per anar a la UIB per fer la segona edició de la cursa solidària organitzada pels estudiants de fisioteràpia i en benefici de Mallorca sense fam.
Curses massa curtes pels nins (250 i 500 metres) i encara així en Miquel va fer tercer. Per la meva part són uns 6700 metres que puc fer a 4'24" de mitja malgrat que el dia anterior vaig fer tirada de 17 kms amb bones sensacions.
Respecte a la prova es nota que els falta experiència respecte als circuits dels nins i falta de marcatge a algunes zones, també el fet de muntar el lliurament dels premis enmig de l'arribada entre prova i prova no era el més adequat. Malgrat això ho han suplit amb moltes ganes i voluntarietat.
Este pasado viernes aprovechamos el día festivo para ir a la UIB para hacer la segunda edición de la carrera solidaria organizada por los estudiantes de fisioterapia y en beneficio de Mallorca sense fam.
Carreras demasiado cortas para los niños (250 y 500 metros) y aún así Miquel hizo tercero. Por mi parte fueron 6700 metros que pude hacer a 4'24" de media a pesar de que el día anterior hice una tirada de 17 kms con buenas sensaciones.
Respecto a la prueba se nota que les falta experiencia respecto a los circuitos de los niños y falta de marcaje en algunas zonas, también el hecho de montar la entrega de premios enmedio de la llegada entre prueba y prueba no era el más adecuado. A pesar de eso lo han suplido con muchas ganas y voluntariedad.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada