13 de maig 2015

III Cursa popular Agora Portals

Abans de sortir
Darrer cap de setmana abans de Camí de Cavalls i decidim sortir a rodar amb molts d'amics a la cursa d'Agora Portals. La idea era anar tranquil a 5' el kilòmetre anant amb na Mirri i n'Alvaro que han anat intercanviant llocs durant la cursa. Finalment n'Alvaro ha tirat un poc mentre que na Mirri anava tranquil·la.
Cursa ben organitzada amb prop de 800 participants sortint des de la pista de Magalluf fins al col·legi Agora. Llàstima que la cursa dels nins hagi estat un poc caos amb el tema de les edats a les curses i sense trofeus a la cursa del més petits malgrat havien anunciat per la web que si hi hauria.
En Miquel, per segon cap de setmana consecutiu, ha fet podi arribant primer a la seva cursa encara que era massa curta per ell.
Ara toca descansar per Menorca!!
En Miquel a l'arribada
En Juan Bustos ens ha acompanyat una estona
Último fin de semana antes de Camí de Cavalls y decidimos salir a rodar con muchos amigos en la carrera de Agora Porttals. La idea era ir tranquilo a 5' el kilómetro yendo con Mirri y Alvaro que han ido intercambiando puestos a lo largo de toda la carrera. Finalmente Alvaro ha tirado un poco mientras que Mirri iba tranquila.
Carrera bien organizada con cerca de 800 participantes saliendo desde la pista de Magalluf hasta el colegio Agora. Lástima que la carrera de los niños haya sido un poco caos con el tema de las edades en las carreras y sin trofeos en la carrera de los más pequeños a pesar de haberlo anunciado por la web.
Miquel, por segundo fin de semana consecutivo, ha hecho podio llegando primero en su carrera aunque era demasiado corta para él.
Ahora toca descansar para Menorca!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada