23 d’abril 2014

Trail Mallorca Serra de Tramuntana 2014

Arribada  (Mallorca Trail)
Miraré de ser breu (poc probable) i ja posaré l'actuació de la resta del Comando Andratx a una altra entrada. Bon entrenament de cara a Camí de Cavalls Costa Nord, en tot moment vaig tenir bones sensacions encara que una cama em va molestar al Pla de Cúber. Vaig anar amb el fre de mà posat fins la Font des Noguer on ja em vaig amollar fins la carretera de Pollença trobant-me amb companys del CSR (Pere) acabant tira-tira per no forçar de cara als entrenaments de la setmana que ve.
La veritat és que, vist que vaig haver de fer algunes aturades "tècniques",la pallissa dels dos dies anteriors muntant la sortida de l'Ultra dormint sols tres horetes, la soleada que va fer i la tranquil:litat de l'inici, haguessi davallat fàcilment de les 10 hores però aquest no era el pla previst.
Encantat d'acompanyar a en David i n'Aina de Deià fins a Sóller, amb n'Heri i en Joan a Biniaraix, amb en Pep al Prat de Massanella i amb en Roman i en Pere camí de Pollença. També em vaig trobar en Jaume al darrer tros però vaig preferir continuar amb en Pere xerrant.
Al final, la mescla de gels i isotònic em va fer vomitar després d'arribar i els sanitaris em varen aconsellar posar-me un suero per recuperar millor i així fer companyia a en Roman que estava igual (més tard apareixeria en Sebastià Oliver en mateixes condicions).
Ara toca preparar Menorca amb una sola finalitat: Arribar i punt.
Com sempre l'organització espectacular de la mà de n'Esther Vidal, Dani Salas i Toni Contestí. Tots els nostres amics fotògrafs a la serra (Ramon, Caty, Xisco, Belén, Marga, etc...), els grans caps de control (Manel, Tamarells i Tolo especialment) i tota la resta de voluntaris.
Va fer un dia amb massa sol encara que el vaig sofrir bastant bé, tal vegada hauria estat perfecte pujar aigua al Prat de Massanella però tinc clar que és molt complicat pujar aigua per 1400 persones...
Organitzant la sortida amb n'Esther
Amb els voluntaris de la sortida de l'Ultra, uns cracks!!
Miraré de ser breve (poco probable) y ya pondré la actuación del resto del Comando Andratx en otra entrada. Buen entrenamiento de cara a Camí de Cavalls Costa Norte, en todo momento tuve buenas sensaciones aunque tuve molestias en una pierna en el Pla de Cúber. Fuí con el freno de mano hasta la Font de Noguer donde ya me solté hasta la carretera de Pollença encontrándome con compañeros del CSR (Pere) acabando tira-tira para no forzar de cara a los entrenamientos de la semana que viene.
La verdad es que, visto que tuve que hacer algunas paradas "técnicas", la paliza de los dos días anteriores montando la salida de la Ultra, el sol que hizo y la tranquilidad del inicio, habría bajado fácilmente de las 10 horas, pero no era el plan previsto.
Encantado de acompañar a Aina y David de Deià hasta Soller, Heri y Joan por Biniaraix, Pep en el Prat de Massanella y Román y Pere camino de Pollença. También me encontré con Jaume en el último tramo pero preferí continuar hablando con Pere.
Al final, la mezcla de geles y isotónico hizo que vomitara una vez había llegado y los sanitarios me recomendaron que me pusiera un suero para recuperar mejor y así hacer compañía a Román que estaba igual (más tarde aparecería Sebastià Oliver igual).
Ahora toca preparar Menorca con una sola finalidad: llegar y punto.
Como siempre la organización espectacular del la mano de Esther Vidal, Dani Salas y Toni Contestí, nuestros amigos fotógrafos por la Serra (Ramón, Caty, Xisco, Belén, Marga, etc.), los grandes jefes de contrl (Manel, Tamarells y Tolo especialmente) y todo el resto de voluntarios.
Hizo un día con demasiado sol aunque lo sufrí bastante bien, tal vez habría sido perfecto que tuvieran agua en el Prat de Massanella pero entiendo que es muy dificil subir agua para 1400 corredores allá arriba...
Part del Comando Andratx abans de la sortida
Arribant a Deià  (Mariló)
De camí a Soller  (Lluc Martorell)
Dins Soller  (Mariló)
Per Cúber  (X. Miravet)
Arribant a Pollença  (Caty Pons)
Amb un crespell i en Martí...  (R. Mulet)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada