28 d’abril 2014

Es Jai de Búger 2014

En Miquel arribant...
Fa 4 anys vaig retornar a les curses populars a la cursa des Jai de Búger, en aquell temps vaig fer una mitja de poc més de 5 minuts el quilòmetre. Aquest cap de setmana vaig dur als nins a córrer i vaig aprofitar per fer la cursa com entrenament després de la Trail realitzada la setmana passada sortint una mitja de 4'42" i 3 quilòmetres més llarga.
Això sí, va haver-hi molta menys gent que fa 4 anys amb una organització molt d'anar per casa (millor perquè arriba a venir la gentada que sol venir a les populars i es desborda).
Per part d'en Pau i en Miquel varen fer primer i segon a les seves respectives curses. La veritat és que pels nins de 6-5 anys només fer 100 metres és molt poc, haurien de fer la volta petita de 450 metres i així gaudirien molt més.
Destacar que part de la cursa vaig anar acompanyat del nostre amic Xisco Miravet on vàrem xerrar una estoneta.
En Pau a la darrera pujada
Hace 4 años retorné a las carreras populares en la del Jai de Búger, en aquellos tiempos hice una media de poco más de 5 minutos el kilómetro. Este fin de semana llevé a los niños a correr y aproveché para hacer la carrera como entrenamiento después de la trail del fin de semana pasado saliendo una media de 4'42" y 3 kms más larga.
Eso sí, había mucha menos gente que entonces con una organización muy de andar por casa (mejor, porqué si llega a venir la gente que viene en las populares esto se desborda).
Por parte de Pau y Miquel hicieron primero y segundo en sus respectivas carreras. La verdad es que para los niños de 5-6 años 100 metros es muy poco, deberían hacer la vuelta pequeña de 450 metros y así disfrutarían mucho más.
Destacar que parte de la carrera la hice acompañado de nuestro amigo Xisco Miravet donde estuvimos hablando un rato.
Allà al fons... (Elitechip)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada