03 de maig 2014

Andratx-Illes Malgrats-Andratx... 39 kms més...

A les Illes Malgrats
Ahir vàrem fer 39 kms com darrera sortida llarga per Camí de Cavalls que tenim d'aquí a dues setmanes. Hem fet un recorregut amb poc desnivell però ple de pujades i davallades així com trossos de platja per anar-nos acostumant-nos.
També hem aprofitat per provar les pastilles de sals de Nutrisport com a recanvi dels isotònics i la veritat és que ens han anat molt bé. Fins i tot les rampes que solia tenir després dels entrenaments o curses llargues han desaparegut. També hem provat al km.30 les patatilles...jaja!!
Per altre costat he utilitzat de nou els compressors tant als bessons com als quàdriceps. Els primers m'han anat bé i està clar que el cop que tenia al turmell feia setmanes ja ha desaparegut i puc tornar-los a dur. En canvi, els del quàdriceps encara em continuen estrenyent massa, especialment la cama dreta donant-me moltes molèsties i a les Malgrats he optat per llevarme-los.
En Vicenç ha anat molt bé i amb bones sensacions de cara a quinze dies a Menorca.
Provant patatilles com avituallament a Menorca
Ayer hicimos 39 kms como última salida larga para Camí de Cavalls que tenemos de aquí a dos semanas. Hemos hecho un recorrido con poco desnivel pero llenos de subidas y bajadas así como trozos de playa para ir acostumbrándonos.
También hemos aprovechado para probar las pastillas de sales de Nutrisport como recambio de los isotónicos y la verdad es que nos han ido bastante bien. Incluso los calambres que solía tener tras los entrenamientos o carreras largas han desaparecido. También hemos probado en el km.30 las patatas fritas...jaja!!
Por otro lado he utilizado de nuevo los compresores tanto para los gemelos como los cuádriceps. Los primeros me han ido bien y está claro que el golpe que tenía en el tobillo hacía semanas ya ha desaparecido y puedo volver a llevarlos. En cambio, los de cuádriceps aún me aprietan demasiado, especialmente el de la pierna derecha dándome muchas molestias y en las Malgrats he optado por quitármelos.
Vicente ha ido muy bien con buenas sensaciones de cara a quince días en Menorca.
Hem provat aquestes...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada