25 de maig 2014

Prova material Camí de Cavalls 2014

Un pic ja ha passat una setmana del CDC faré una reflexió del material utilitzat i coses a millorar:
- Asics Fuji Trabuco 2, han anat gaire bé malgrat que ja duien 500 qms, poden aguantar fins aquest hivern .
- Calcetins Lurbel, com sempre cap problema.
- Compressport, potser si no els haguessi duit no haguessi aguantat els darrers kms amb el trencament del bessó.
- Malles curtes Nike i pirates Adidas, les malles perfectes per evitar escaldades i els calçons còmodes tant per les butxaques com per donar un poc de calor al vespre quan va fer fred.
- Camiseta Joma Elite III, perfecte, no vaig tenir en cap moment sensació d'anar suat.
- Maniguets Thermolast, perfectes, els vaig dur al vespre per no tenir fred.
- Buff, al braç per anar llevant la suor del front. De vespre en vaig dur dos, un al coll i l'altre al cap pel fred.
- Visera Compressport, molt bé pel fet de dona frescor i ombra encara que no absorbeix tota la suor que desitjaria havent d'utilitzar el buff al braç.
- GPS Garmin 310 XT, sense cap problema va aguantar poc més de 15 hores.
- Pals Leki Traveller Carbon,  tota una garantia per les pujades i les hèrnies de la meva esquena, també em varen anar perfectes per dur el ritme caminant a la segona meitat de la cursa.
- Motxilla Raidlight Olmo 12, perfecte, tant els portabidons com les mil i una butxaques fan que no hagis de llevarte-la en tot moment, a més la part de l'esquena funciona perfectament i no dona sensació d'humitat.
- Softflask Salomon 500, ja són uns fixos a la motxilla, plens d'aigua i combinant-los amb les sals de Nutrisport no vaig tenir en cap moment sensació de necessitar aigua de més.
- Tallavents, amb la previsió de calor que hi havia varen optar per un tallavents molt bàsic que va servir per donar calor el vespre i punt.
- Ulleres DHB, ni les vaig notar que les duia.
- Frontal Petzl Tikka RXP,  quant els duia al màxim pareixia que duia els llums d'un camió!! em varen servir molt a les platges per trobar el millor camí.
Tal vegada hauria de cercar una visera millor encara que la combinació amb el buff em va bé. El GPS ja dura massa, qualsevol dia em dirà adéu però encara aguanta. Les sabates duraran fins a l'hivern encara que crec que continuarem amb el mateix model actualitzat.
Una vez ha pasado una semana del CDC haré una reflexión del material utilizado y cosas a mejorar:
- Asics Fuji Trabuco 2, han ido bastante bien a pesar de que ya llevaban 500 kms, pueden aguantar hasta este invierno.
- Calcetines Lurbel, como siempre, ningún problema.
- Compressport, tal vez si no los hubiera llevado no habría podido aguantar los últimos kms con la rotura del gemelo .
- Mallas cortas Nike y piratas Adidas, las mallas perfectas para evitar rozaduras mientras que los pantalones cómodos tanto por los bolsillos como para dar calor por la noche.
- Camiseta Joma Elite III, perfecta, no tuve sensación de sudor en ningún momento.
- Manguitos Thermolast, perfectos, los llevé por la noche para no tener frio.
- Buff, en el brazo para quitarme el sudor, luego usé uno en la cabeza y otro en el cuello por la noche por el frio.
- Palos Leki Traveller Carbon, toda una garantía para las subidas y las hernias de mi espalda, también me fueron perfectos para llevar el ritmo caminando en la segunda mitad de la carrera.
- Visera Compressport, muy bien porque da frescor y sombra aunque no abserben todo el sudor que desearía teniendo que usar el buff del brazo.
- Softflask Salomon 500, ya son unos fijos en la mochila, llenos de agua y combinándolos con las sales de Nutrisport no tuve en momento alguno sensación de sed.
- GPS Garmin 310XT, aguantó hasta poco más de 15 horas.
- Mochila Raidlight Olmo 12, perfecta, tanto el portabidones como los mil y un bolsillos hacen que no tengas que quitártela en todo momento, además la parte de la espalda funciona perfectamente y no da sensación de humedad..
- Gafas DHB, ni noté que las llevaba.
- Cortavientos,  con la previsión de calor que había, optamos por uno muy básico que sirvió para dar calor por la noche y punto.
- Frontal Petzl Tikka RXP, cuando lo llevaba al máximo parecía el foco de un camión!! me ayudaron mucho en las playas para encontrar el lugar adecuado para pasar.

Tal vez debería buscar una visera mejor aunque la combinación con el buff me va bien. El GPS ya dura demasiado, algún día dirá adiós pero aún aguanta. Los zapatos durarán hasta el invierno aunque creo que continuaré con el mismo modelo actualizado.
Abans de sortir
Petzl Tika RXP
Garmin 310 XT
Softflask Salomon 500 ml

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada