07 de març 2018

Formentera Trail (Tros de Fart) 2018

Tots a l'arribada
Al final hem acabat anant a Formentera per provar la cursa que organitzen els nostres amics Sebas, Victor i Pere entre altres. Com que estam preparant la de Menorca hem decidit fer la prova curta de 21 km que finalment han estat uns 18 llargs ja que l'aigua passava per damunt de la platja dels Trucadors.
Bona prova per anar entrenant els camins de Menorca on es mesclen les roques amb les platges (fins i tot aquí he tocat més sorra que a la trekking nord de Menorca)
No han sortit senyals de la pubàlgia malgrat arrossegava una carrega a un bessó que m'ha fet anar sense forçar encara que al final no ho he notat.
L'organització molt bona com sempre ho fan en Sebas i Victor. Els hauré de proposar una challenge de curses on  posar Almanzora, Formentera i Camí de Cavalls....jajaja!!
Photocall
A la sortida amb en Sebas al darrera
Al final hemos acabado yendo a Formentera para probar la carrera que organizan nuestros amigos Victor, Sebas y Pere entre otros. Como estamos preparando Menorca, hemos decidido hacer la prueba corta de 21 km que finalmente han sido unos 18 largos ya que el agua pasaba por encima de la playa dels Trucadors.
Buena prueba para ir entrenando los caminos de Menorca donde se mezclan rocas y playas (aunque aquí he tocado más arena que en el trekking norte de Menorca).
No han aparecido señales de la pubalgia aunque arrastraba una sobrecarga en el gemelo que me ha hecho ir sin forzar aunque al final no lo he notado.
La organización muy buena como siempre lo hacen Sebas y Victor. Les propondré una challenge de carreras donde poner Almanzora, Formentera y Camí de Cavalls...jajaja!!
Coves de Cala en Baster
A la platja de sa Roqueta
Arribada
Arribada
Patatilla... un clàssic d'en Victor

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada