06 d’abril 2015

Cursa Run for Emy 2015 a Sòller

Finalitzant la primera volta
Aquest dissabte en Pauet i jo vàrem anar a Sòller a una cursa solidària per n'Emy que té una malaltia mitocondrial. Quan li vaig dir que hi havia aquesta cursa no va dubtar malgrat que 7'5 km eren molts per ell però sabia que els podria aguantar.
Varen ser 3 voltes amb pujades i davallades començant a 4'20" i després va mantenir-se entre 5'30" i 5'45" fins al final. A la cursa vàrem poder córrer amb part de l'equip Salomon (Tòfol, Emelie Forsberg, Ricky Gates i Dakota Jones entre altres) i també amb un dels millors fotògrafs de muntanya que és en Jordi Saragossa amb qui vàrem compartir la darrera volta xerrant de molts de temes.
Finalment en Pauet ens va esprintar per finalitzar amb una mitja final de 5'25" amb un temps solejat. L'organització de la prova va anar perfecte i va ser tot un èxit que varen agrair els familiars de n'Emy junt amb tota una sèrie d'activitats que es feien al mateix temps al col·legi Es Puig que era on es feia l'arribada.
Pels qui vulguin més informació de la lluita de n'Emy vos pas l'enllaç del Facebook: RunforEmy
Abans de sortir rebent consells d'en Tòfol
Arribada amb n'Emelie Forberg. Foto: Joan Oliver
Este sábado Pauet y yo fuimos a Sòller a una carrera solidaria por Emy que tiene una enfermedad mitocondrial. Cuando le dije que había esta carrera no dudó a pesar de que 7'5 kms eran muchos para él pero sabía que los podía aguantar.
Fueron 3 vueltas con subidas y bajadas comenzando a 4'20" y después manteniéndose entre 5'30" y 5'45" hasta el final. En la carrera pudimos correr con parte del equipo Salomon (Tòfol, Emelie Forsberg, Ricky Gates y Dakota jones entre otros) y también con uno de los mejores fotógrafos de montaña que es Jordi Saragossa con quien compartimos la última vuelta hablando de muchos temas.
Finalmente Pauet nos esprintó al final para finalizar con una media final de 5'25" con un tiempo soleado. La organización de la prueba fue perfecta y fue un éxito total que agradecieron los familiares de Emy junto con toda una serie de actividades que se hacían al mismo tiempo en el colegio Es Puig donde estaba la meta.
Para los que quieran más información acerca de la lucha de Emy os paso el enlace del facebook: Runforemy
Arribant amb en Jordi Saragossa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada