03 de setembre 2010

Es Campàs - S'Arracó: cursa de muntanya


Bé, aquí teniu un altre dels meus projectes: es tracta d'una cursa de muntanya entre Es Campàs i S'Arracó. Són aproximadament 9 quilòmetres tots de terra o pedra amb un parell de pujades serioses i davallades tècniques amb moltes pedres. L'únic defecte és que hi hauria que cercar solucions a com fer que els corredors puguin tornar a recollir el cotxe on l'hagin deixat a no ser que ja hagin deixat un a S'Arracó.
L'arribada seria exactament al camp de futbol de S'Arracó.
Per que tingueu una idea aquest recorregut el vaig fer ahir tardant poc més de 52 minuts aturant a fer fotos i fent les pujades quasi sense còrrer.
Vos pos imatges i dades per em envieu idees per anar perfilant aquest nou projecte per, com a mínim, a l'any que ve.
Bueno, aquí teneis otro de mis proyectos: se trata de una carrera de montaña entre Es Campàs y S'Arracó. Son aproximadamente 9 kilómetros todos de tierra o piedra con un par de subidas serias y bajadas técnicas con muchas piedras sueltas. El único defecto es que habría que buscar soluciones para que los corredores pudieran llegar al coche que han dejado al inicio de la puebra a no ser que ya hubieran dejado uno en S'Arracó.
Para que tengais una idea este recorrido lo hice ayer tardando poco más de 52 minutos parando a hacer fotos y haciendo las subidas caminando deprisa.
Os pongo imágenes y datos para que me vayais haciendo llegar ideas para ir perfilando este nuevo proyecto para, como mínimo, el año que viene.


3 comentaris:

 1. Hola Pau,
  Està molt guay pero planteja't allargar una mica i que sigui circular perque la arribada i la sortida estiguin juntes. Facilita molt la logistica i l'afluencia de public. Només es la meva opinió...
  Te felicito per tenir tantes iniciatives al cap. Enhorabona

  ResponElimina
 2. jaja gràcies, doncs encara em falta quan xerri de la volta a la dragonera nedant XD

  ResponElimina
 3. jeje ya me has hecho cambiar y tengo un nuevo circuito circula de 12 kilometros, un dia de estos ire a probarlo pero sera cañero ya que pilla la subida a la trapa desde s'arracó.

  ResponElimina