30 d’agost 2010

Baleares Solidaria (i 10) - Cami cap a la Mola i arribada al final!!!

foto de la web de dani sargantana
 En Jose Manuel ja ha arribat a Formentera i després d'un breu descans ha iniciat la darrera etapa: una mitja marató fins La Mola on els darrers metres han estat de pujada per acabar de completar aquesta gesta extraordinaria a cosa de les 15'30 hores.
Se'ls hi ha acostat per recolzar-los un altre crack: en Dani Serra (més conegut per Dani Sargantana) que està lluitant de forma asombrosa contra una malaltia, trobareu més informació seva al seu bloc:  http://danisargantana.wordpress.com.
També en Sixto (pensamientosa6) ha comparegut per fer la darrera etapa amb en Jose Manuel (això m'ho tenies amagat!!)
No tinc més paraules per expressar la meva felicitat de veure com ha finalitzat aquesta gran aventura que recordarem per la resta dels nostres anys i que esperem veure de noves (està clar que n'hi haurà ja que de bojos extraordinaris anem sobrats!!!).
Finalitzo aquestes cróniques recordan-vos que aquesta gesta de'n Jose Manuel és per una causa solidària, si voleu més informació a www.elitechip.net trobareu més dades i és on podreu fer el donatiu per ajudar a la causa, ja hi ha més de 80 amics que han col·laborat, animau-vos!! 

Jose Manuel ya ha llegado a Formentera y después de un muy breve descanso de descanso ha iniciado la última etapa: una media maratón hasta la Mola donde los últimos metros han sido de subida para acabar de completar esta gesta extraordinaria alrededor delas 15'30 horas.
Se les ha acercado para apoyarles otro crack: Dani Serra (más conocido como Dani Sargantana) que está luchando de forma asombrosa contra una enfermedad, encontrareis más información suya en su blog http://danisargantana.wordpress.com
También Sixto ha aparecido para correr la última etapa al lado de Jose Manuel (esto me lo tenías escondido!!)
No tengo más palabras para expresar mi felicidad de ver como ha finalizado esta gran aventura que recordaremos por el resto de nuestros años y que esperamos ver de nuevas (está claro que habrá ya que de locos extraordinarios vamos sobrados!!!).
Concluyo estas crónicas recordándoos que esta gesta es por una causa solidaria, si quereis más información en www.elitechip.net encontrareis información y es la plataforma para hacer el donativo, ya hay más de 80 amigos que han colaborado, animaos!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada