16 d’agost 2010

Primer Trientrenament de l'any

Avui tenia un poc menys d'una hora per entrenar i he decidit fer el meu primer trientrenament de l'any, és a dir, 5 qm. correguent, 8 qm. en bici i 500 metres nedant tardant uns 5 minuts en cada transició. Ha estat un entrenament light però la questió era provar els diferents canvis de grups musculars i veure com em responia el cos. A més, he provat per primera vegada el pulsómetre del Garmin i ara junt amb les dades tant en aturat com corrent aniré calculant la FC idonea per rodar.
Dedic aqueste entrenament a en Jose Manuel de Mojate Contracorriente que està preparant el Baleares Solidaria on es pegarà una pallissa per anar de Menorca a Formentera pasant per totes les illes ja sigui corrent, nedant, anant en piragua o bicicleta. Aqui teniu el enllaç on podeu recolzar la seva iniciativa a favor d'una població del delta del riu Paranà a l'Argentina:
Baleares Solidaria


Hoy tenía poco menos de una hora para entrenar y he decidido hacer el primer trientrenamiento del año, es decir, 5 kilómetros corriendo, 8 kilómetros en bici y 500 metros nadando tardando unos 5 minutos en cada transición. Ha sido un entrenamiento light pero la cuestión era probar los diferentes cambios de grupos musculares y ver como me respondía el cuerpo. Además he probado el pulsómetro del Garmin y ahora junto con los datos tanto en reposo como corriendo ire calculando la FC idonea para rodar.
Dedico este entrenamiento a Jose Manuel de Mojate Contracorriente que está preparando el Baleares Solidaria donde se pegará una paliza para ir de Menorca a Formentera pasando por Mallorca e Ibiza ya sea corriendo, nadando, yendo en piragua o en bicicleta. Arriba teneis el enlace para poder apoyar esta iniciativa en favor de una población del delta del rio Paraná en Argentina.

1 comentari: