28 d’agost 2010

Baleares Solidaria (3) - De Palma cap a Santa Ponsa


Són les 10 del matí i en Jose Manuel ja està finalitzant el Passeig Marítim per fer la darrera etapa a Mallorca. S'ha format un grupet d'uns dotze amics entre els quals conec a en Toni Contestí (incombustible), en Kiko (del canicross de Valldemossa), en Dani (entrenador del monstre), en Roman i la seva al·lota (no té paraules), n'Abilio (aquest l'he arrossegat des d'Andratx), en Rafa Medina (que també el vaig coneixer al canicross de Valldemossa) i altres anònims que ja tenen el meu respete per sempre. També he vist a en David (DVD) en bicicleta però ha estat uns segons, crec que no es trobava ben i encara així, com sempre, ha vingut a recolzar.


Apart d'això l'equip de recolzament amb na Pau sempre pendent de'n Jose Manuel, l'al·lota de'n Dani, n'Esther (sense dormir, una altre crack) i el metge que controlava a en Jose. En definitiva, com deia en Roman, un equip de cracks mondials.


Durant el trajecte s'han anat fet diverses aturades per refrescar així com un parell d'avituallaments un poc més sólids, pensau que en Jose Manuel ha gastat més de 7000 calories amb aquesta tirada de més de 100 quilòmetres per Mallorca.
Pel camí ens han vingut a veure en Toni Payeras (Irontoni) i un company seu en bici.


Son las 10 de la mañana y Jose Manuel ya está acabando el Paseo Marítimo para hacer su última etapa en Mallorca. Se ha formado un grupo de 12 amigos de los que conozco a Toni Contestí (incombustible), Kiko (del canicross de Valledemossa), Román y su mujer (no hay palabras), Abilio (a este me lo he traido desde Andratx), Rafa Medina (también lo conocí en el canicross de Valldemossa), Dani (entrenador de Jose) y otros anónimos que ya tienen mi respeto para siempre. También he visto a David (DVD) en bicicleta aunque solo han sido unos segundos, creo que no se encontraba bien y aun así, como siempre ha venido a apoyar.


Aparte también está el equipo de apoyo formado por Pau, la novia de Dani, Esther (no ha dormido, otra crack) y el médico que controlaba a Jose. En definitiva como decía Roman, un equipo de cracks mundiales.



Durante el trayecto se han realizado diversas paradas para refrescarse así como avituallamientos algo más sólidos, pensad que Jose Manuel ha gastado más de 7000 calorías en esta tirada por Mallorca de más de 100 kilómetros.
Por el camino nos han venido a ver Toni Payeras y un amigo en bici.



2 comentaris:

  1. Quin seguiment més xulo! Gràcies per tot Pau!

    ResponElimina
  2. Li he afegit el google map del tros meu encara que el de en Jose Manuel ha de ser espectacular

    ResponElimina