30 d’agost 2010

Baleares Solidaria (9) - Sortida cap a Formentera

Són les nou del matí i en Jose Manuel ja ha sortit cap a Formentera nedant després de finalitzar els 50 quilòmetres a peu des de l'altre punta de l'illa. Es troba amb bastantes forces i molt animat ja que veu que li queda poc per finalitzar aquesta proesa.
Vos record a tots que aquesta gesta de'n Jose Manuel és per una causa solidària, si voleu més informació a www.elitechip.net trobareu més dades i és on podreu fer el donatiu per ajudar a la causa, ja hi ha més de 80 amics que han col·laborat, animau-vos!!


Son las nueve de la mañana y Jose Manuel ya ha partido hacia Formentera nadando después de finalizar los 50 kilómetros a pie desde la otra punta de la isla. Se encuentra con bastantes fuerzas y muy animado ya que ve que le queda poco para finalizar esta proeza.
Os recuerdo a todos que esta gesta es por una causa solidaria, si quereis más información en www.elitechip.net encontrareis información y es la plataforma para hacer el donativo, ya hay más de 80 amigos que han colaborado, animaos!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada