22 d’agost 2010

Llego Malpas-Bonaire

Avui horabaixa aprofitant que estava a Son Serra de Marina aquest cap de setmana amb els nins he pegat un bot a Alcúdia per fer un entreno de 8 quilómetres i tornar a la competició des de feia mesos amb la lesió a la cursa de Búger.
La veritat és que ha estat una cursa "caos" ja que fins que no he arribat a la meta m'han anat sorgint coses que m'impedien rendir de forma normal.
Per començar abans de partir cap a Alcúdia m'he donat compte de que m'he oblidat les malles a Andratx per lo que he decidit anar a Alcudia per si trobava alguna tenda oberta sense trobar-ne ni una. Així he decidit anar a Malpas i veure que em trobava. Només arribar he trobat a en Llorenç Fullana que m'ha oferit un dels seus calçons, aixó si, talla S així que li he donat vaselina a tope.
Després veig que també em deix el chip a Andratx amb la sort de que en Victor em deixa el seu informant a l'organització. De les camisetes que posava al reglament ni les hem ensumades molta gent (mal comencen). La sortida es fa amb un quart d'hora de retràs ja que hi ha molta gent fent coa per apuntar-se.
La sortida ja és fotuda: 500 metres de pujada que ja no em deixen anar a rodar de forma normal, veig a na Teresa per davant i quan duc uns 800 metres m'alcança en Sixto amb qui vaig un rato però després d'una setmaneta entre entrenos forts i la platja amb els nins no estic per tirar coets així que afluix el ritme. Aproximadament al quilómetre 3 i mig trobam l'avituallament amb la mala sort de que ja s'han acabat les aigües (i encara ens queden 5 quilometres). Mal rollo i pens que supós que més endavant pot haver-hi un altre (fins l'arribada res de res), amb tot aixó una humitat del 70% i calor forta així que em record de que no he begut des de l'hora de dinar (avui no ho podia fer pitjor). A més amb les preses abans de la carrera m'he posat malament el dorsal massa adalt i em comença a roçar al pit (sort de la vaselina).
Des de el quilómetre 5 ja pos el pilot automàtic amb l'unica intenció d'arribar, veig a na Teresa a uns 25 metres tot el rato però no faig cap intenció d'acostar-me. Finalment els darrers 500 metres són de davallada i em deix caure baixant a 4'45" el quilòmetre. Arribada a meta on anam a hidratar-nos després de un circuit trencacames amb molta calor i gens d'aigua (de la camiseta ni es xerra...). Xerrada amb en Sixto que s'ha sortit avui i amb na Teresa que també ha sofrit la falta d'aigua. A n'en Llorenç no l'he trobat per tornar-li els "mini" calçons.
Finalment m'ho agaf de forma totalment positiva després de 4 mesos sense competir i estar aturat quasi dos mesos per la lesió del bessó. Com diu en Román ja em va be sofrir un poc i amb totes les incidències que he sofert aquesta setmana amb esguinç de turmell inclosa ja trob que m'ha anat be. A més m'ha alegrat molt poder haver xerrat amb en Sixto i na Teresa i en Ramon. També he conegut a na Magdalena de Es Penjats encara que no he pogut xerrar molt amb ella.
foto "robada" del blog de Teresa:  http://atletismofemeninoalos40.blogspot.com/
Esta tarde aprovechando que estaba en Son Serra de Marina este fin de semana con los niños he pegado un bote a Alcudia a hacer un entreno de 8 kilómetros y volver a la competición desde hacía meses de la lesión en el gemelo en la carrera de Búger.
La verdad es que ha sido una carrera "caos" ya que hasta que no he llegado a meta han ido saliendo cosas que me impedían poder correr de forma normal.
Para comenzar antes de partir hacia Alcudia me he dado cuenta de que me había dejado las mallas en Andratx por lo que he ido a Alcudia a ver si encontraba alguna tienda abierta sin encontrar ni una. Así he decidido ir a Malpas a ver si encontraba algo. Solo llegar me he encontrado a Llorenç Fullana que me ha dejado unos suyos, eso sí, talla S por lo que me he puesto vaselina hasta arriba.
Luego veo que también me he dejado el chip en Andratx con la suerte de que Victor me ha dejado el suyo avisando a los de la organización. De las camisetas que hablaba el reglamento ni las hemos olido mucha gente (mal comienzan). La salida se ha hecho un cuarto de hora más tarde debido a que aún había gente inscribiéndose en el último momento.
La salida ya es dura: 500 metros de subida que ya no me dejan rodar de forma normal, veo a Teresa por delante y cuando llevo unos 800 metros Sixto me alcanza corriendo con él un rato pero después de una semana de entrenos duros y la playa con los niños no estoy para tirar cohetes por lo que aflojo el ritmo. Aproximadamente en el kilómetro 3 está el avituallamiento con la mala suerte de que se había acabado el agua (y aún quedan 5 kilómetros). Mal rollo y pienso que más adelante habrá algun otro (hasta la llegada nada de nada), con todo esto una humedad del 70% y calor fuerte me hacen recordar que no he bebido desde la hora de comer (hoy no lo podía hacer peor). Además con las prisas me doy cuenta de que me he puesto el dorsal demasiado arriba comenzándome a rozarme el pecho (suerte de la vaselina).
Desde el kilómetro 5 ya pongo el piloto automático con la única intención de llegar, veo a Teresa a unos 25 metros todo el rato pero no hago ninguna intención de acercarme. Finalmente los últimos 500 metros son cuesta abajo y me dejo caer llegando a 4'45" el kilómetro. Llegada a meta donde voy a hidratarme después de un circuito rompepiernas y sin agua (de la camiseta ni se habla...). Charla con Sixto que hoy se ha salido y Teresa que también ha sufrido la falta de agua. A Lorenzo no lo he encontrado para devolverle los "mini" pantalones.
Finalmente me lo cojo de forma totalmente positiva después de 4 meses de no competir y estar parado casi 2 meses por la lesión del gemelo. Como dice Román ya me va bien sufrir un poco y con todas las incidencias que he sufrido esta semana esguince de tobillo incluido encuentro que ya me ha ido bien. Además me ha alegrado mucho poder hablar con Sixto y con Teresa y Ramón. También he conocido a Magdalena de Es Penjats aunque no he podido hablar mucho con ella.

5 comentaris:

 1. Sempre un plaer, Pau, llastima del poc temps que tenia avui, m'esperavan els meus pares.

  Fins aviat.

  ResponElimina
 2. Res no te preocupis que jo també tenia als meus pares esperant perque em fessi càrrec dels nins... per cert com duis lo des rural running? ja heu montat equip?

  ResponElimina
 3. Pau decirte que el gusto fue mio y la verdad tengo ganas de poder hablar un poco contigo sin un oprdenador de por medio no ??? jijiji
  Ah por cierto lo de la Rural Running ir mirando el blog voy a ir poniento alguna que otra pista de lo que encontrareis . .. . quiero unos disfraces muy monos ehhh, besos.

  ResponElimina
 4. ok, gracias magdalena. Lo de los disfraces veremos que "idea" se le ocurre a Roman (tiemblo).
  Ayer estuve hablando con georgia la manager de marga fullana q estan en canada y le comente lo de la carrera. Lamentablemente aun estaran x alli pero le ha pasado la informacion a su hermana que mirara de apuntarse...

  ResponElimina