29 d’abril 2013

Ja s'acosta el pròxim repte: Camí de Cavalls Costa Nord!!

Ja queden menys de 3 setmanes pel repte de l'any: Camí de Cavalls Costa Nord, quasi 100 qms amb prop de 1800 d+. De moment anem Vicenç, Pedro, Ramón, Elena i un servidor. N'Aina possiblement també vingui així que haurà un bon grupet cadascun amb els meus objectius. També trobarem alguns amics com en Román i n'Oscar entre altres així com na Maria i en Tomeu de S'Arracó.
Per la meva part, l'únic objectiu es finalitzar. És el primer cop que faig tanta distància i no se com hem respondrà el cos així que anirem amb bones. Aquesta setmana és la darrera de màxima càrrega i després ens quedaran dues més suaus per arribar be a la sortida.
Ya quedan menos de 3 semanas para el reto del año: Camí de Cavalls Costa Norte, casi 100 kms con cerca de 1800 d+. De momento vamos Vicenç, Pedro, Ramón, Elena y un servidor. Aina posiblemente también venga, así que habrá un buen grupo cada uno con sus objetivos. También encontraremos algunos amigos como Román y Oscar entre otros así como María y Tomeu de S'Arracó.
Por mi parte, el único objetivo es finalizar. Es la primera vez que hago una distancia tan larga y no se como me responderá el cuerpo así que iremos tranquilos. esta semana es la última de carga máxima y después nos quedarán dos más suaves para llegar frescos a la salida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada