24 d’abril 2013

Crònica Ultra Mallorca Serra de Tramuntana 2013

Preparatius al Palau amb en Vicenç...
Aquest cap de setmana teníem una cita fixa de cada any: l'Ultra Mallorca Serra de Tramuntana. Enguany he decidit fer Camí de Cavalls a Menorca per lo que havíem decidit en Vicenç i jo fer un seguiment dels nostres companys del Comando Andratx i aprofitar per fer tant fotos (més de 2000) com vídeos (més de 300) que, poc a poc anirem penjant per aquí.
A més de seguir als nostres companys Elena, Ramón, Maria Jesús i Aina també varem seguir la resta de companys que han vingut sovint a les nostres sortides setmanals per Andratx com Juanjo, Dani, Manu, Sevilla, Núria, Juan, Miquel i Pedro entre altres.
El resultat va ser que tots menys n'Aina amb un problema de bufogues als peus varen assolir els seus objectius obtenint fins a 3 podis: Núria i Maria Jesús primera i segona a la general de la Trail i Elena tercera de Balears de l'Ultra.
No cal dir que estam orgullosos de tots ells i contents de que els nostres entrenaments per aquí els hagin ajudat a finalitzar les seves respectives curses.
Part del Comando Andratx a la sortida
Sortida espectacular!!
Este fin de semana teníamos una cita fija de cada año: la Ultra Mallorca Serra de Tramuntana. Este año he decidido hacer Camí de Cavalls en Menorca por lo que Vicenç y yo decidimos hacer un seguimiento de nuestros compañeros del Comando Andratx y aprovechar para hacer tanto fotos (más de 2000) como vídeos (más de 300) que, poco a poco, iremos colgando por aquí.
Además de seguir a Ramón, Elena, Maria Jesús y Aina también seguimos al resto de compañeros que han venido a menudo a nuestras salidas semanales por Andratx como Juanjo, Dani, Núria, Manu, Sevilla, Juan, Miquel y Pedro entre otros.
El resultado fue que todos menos Aina con un problema de ampollas en los pies consiguieron sus objetivos obteniendo hasta 3 podios: Núria y Maria Jesús hicieron primera y segunda en la general de la Trail y Elena hizo tercera de Baleares en la Ultra.
No hace falta decir que estamos orgullosos de todos ellos y contentos de que nuestros entrenamientos por aquí les hayan ayudado a finalizar sus respectivas carreras.
En Pedro Ballesteros i l'alma mater de la cursa n'Esther a Estellencs
En Ramón i n'Aina arribant a Valldemossa
Na Maria Jesús encara anava primera a Deià!!
En Dani i en Juanjo sortint de Deià i ballant sardanes...
En Sevilla i en Juan arribant a Deià.
N'Olga amb els germans Garí, quin perill!!
En Manu sortint de Deià... tot un crack!!
En Juan per Cúber, tot un campió malgrat els turmells!!
Els nostres amics Ramón, Pedro, Tonija i Ueptoni al Coll des Prat!!
N'Elena feliç a 5 qms de l'arribada!!
Na Núria arribant primera a meta!!

1 comentari: