04 d’abril 2013

Altres 40 qms voltant per Andratx

Amb el Cap Andritxol al fons...
Aprofitant que teníem temps i sense nins, he sortit prest amb en Vicenç a fer uns 40 quilòmetres sortint des d'Andratx, passant per Biniorella, Sa Talaia, Port d'Andratx, Pas Vermell, S'Arracó, Puig de ses Basses, Es Campàs, Sa Gramola, Sa Coma i arribada de nou a Andratx fent un desnivell positiu de 1736 metres quasi el mateix que trobaré als 98 qms de Camí de Cavalls Costa Nord.
Ens ha sortit un dia ennuvolat amb poc sol i hem anat alternant córrer i caminar tot el camí. Bones sensacions al final encara que els genolls els tinc una mica carregats i molèsties a les plantes del peu (les de sempre, miraré de provar el tractament de desuoració o provar amb vaselina).
Dalt Sa Talaia
Al Pas Vermell
Aprovechando que teníamos tiempo y sin niños, he salido temprano con Vicenç a hacer unos 40 kms saliendo de Andratx, pasando por  Biniorella, Sa Talaia, Port d'Andratx, Pas Vermell, S'Arracó, Puig de ses Basses, Es Campàs, Sa Gramola, Sa Coma y llegada de nuevo a Andratx con un desnivel positivo de 1736 metros casi el mismo que encontraré en los 98 kms del Camí de Cavalls Costa Norte.
Nos ha salido un día nublado con poco sol y hemos ido altenando correr con caminar en todo el camino. Buenas sensaciones al final aunque tengo las rodillas un poco cargadas y molestias en la planta del pie (las de siempre, miraré de probar el tratamiento de desudoración o probar con vaselina).

Després de 40 qms al Palau...

2 comentaris:

  1. Sa foto al Pas Vermell per enmarcar, sa dragonera perfectament enquadrada a la foto, i sa foto a sa arriba amb el meu "careto" per oblidar, ja,ja,ja

    ResponElimina
  2. jaja si!!, la del Pas Vermell la varem quadrar!! no he possat les de Ses Basses pel "careto" que feim després de fer aquella pujada..jaja!!

    ResponElimina