11 d’abril 2013

Darrera sortida llarga del Comando Andratx abans de l'Ultra

Ahir varem realitzar dues sortides. La primera a les 7.30 amb n'Elena, Ramón, Mirri i Cesar que anaven a s'Esclop i davallaven a les cases de Galatzó on s'han trobat amb en Juanjo i un servidor que hem sortit a les 9.30 passant per Es Capdellà.
Un pic junts hem anat per un camí prop des Puig de Sa Grua (ple de càrritx) per tornar a Sa Coma. En Juanjo i jo hem continuat cap es Puig Cornador per fer més quilòmetres i desnivell.
La majoria ja estan a punt tant per l'Ultra com el Trail i ara els hi tocarà una setmana de descàrrega per sortir amb les piles ben carregades!!
A les cases de Galatzó...
Ayer realizamos dos salidas. La primera a las 7.30 con Elena, Ramón, Mirri y Cesar que iban a s'Esclop y bajaban a las casas de Galatzó donde se han encontrado con Juanjo y un servidor que hemos salido a las 9.30 pasando por Es Capdellà.
Una vez juntos, hemos ido por un camino cerca del Puig de Sa Grua (lleno de carritx) para volver a Sa Coma. Juanjo y yo hemos continuado hacia el Puig Cornador para hacer más kilómetros y desnivel.
La mayoría ya están a punto para la Ultra y el Trail y ahora les tocará una semana de descarga para salir con las pilas bien cargadas!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada