16 d’abril 2013

Miquel Capó i David Sánchez tornen del Marató de Sables

Miquel i David abans de sortir...
Aquesta darrera setmana les xarxes socials treien fum!! tothom mirava a veure com anaven els dos mallorquins que han anat a una de les curses més dures del món: el Marató des Sables on han de recórrer el desert en 7 dies en condicions mínimes i autosuficiència (només els donaven aigua).
En Miquel va anar amb l'intenció d'estar al davant i veure que passava i va aconseguir una espectacular marca finalitzant tercer darrera dos monstres d'aquesta cursa que han fent múltiples podis els darrers 6 anys.
En David (DVD) anava amb l'intenció de fer finisher finalitzant entre els 150 primers de 1000 participants!!
Ahir varem anar a l'aeroport veient, un cop més, la gran quantitat d'amics que tenen a Mallorca i dels quals segur que es senten orgullosos.
Enhorabona a tots dos!! sou dos cracks tant com esportistes com a persones!!
Amb David, Isa  i Ramón
Amb dos monstres: Miquel i Dani
Esta última semana las redes sociales sacaban humo!! todo el mundo miraba a ver como iban los dos mallorquines que han ido a una de las carreras más duras del mundo: el Maratón de Sables donde han de recorrer el desierto duarnte 7 días en condiciones mínimas y autosuficiencia (sólo les daban el agua).
Miquel iba con la intención de ir por delante y ver que pasaba consiguiendo una espectacular marca finalizando tercero detrás de dos monstruos de esta carrera que han hecho múltiples podios los últimos 6 años.
David (DVD) iba con la intención de ser finisher finalizando entre los 150 primeros de 1000 participantes!!
Ayer fuimos al aeropuerto viendo, una vez más, la gran cantidad de amigos que tienen en Mallorca y de los cuales seguro que se sienten orgullosos.
Enhorabuena a los dos!! sois dos cracks tanto como deportistas como personas!!
Capó lluitant pel podi...
Podi final, tot un éxit!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada