02 de maig 2013

Excursió al Pas Vermell

Al Pas Vermell...
Aprofitant el festiu d'ahir varem sortir d'excursió amb els nins i la família d'en Ramón i n'Elena. En un principi havíem de sortir amb els nins des d'adalt de Monport però com que varem arribar més prest varem partir des de davall per fer temps. Això si, els nins varen estar més temps correguent que caminant!! com me despisti aquests em jubilen prest.
Després ens varem trobar amb la resta dalt i varem anar cap el Pas Vermell i després davallada cap a Sant Elm a la platja petita on varem dinar  passar una bona estona xerrant dels preparatius per Menorca.
Varen pujar per Monport correguent...
El premi final a la platja petita de Sant Elm...
Aprovechando el festivo de ayer fuímos de excursión con los niños y la família de Ramón y Elena. En un principio teníamos que salir con los niños desde arriba en Monport pero como que llegamos más temprano decidimos salir desde abajo y subir haciendo tiempo. Eso sí, los niños se pasaron más tiempo corriendo que andando!! como me despiste éstos me jubilan pronto.
Después nos encontramos con el resto y fuímos al Pas Vermell y luego bajamos hasta la playa pequeña de Sant Elm donde comimos y pasamos un buen rato hablando de los preparativos para Menorca.
En Ramón recuperant...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada