05 de maig 2013

Far de Ses Salines-Cala S'Almonia-Colònia de Sant Jordi-Far

Al far un pic finalitzat l'entrenament
Avui ha tocat la darrera sortida llarga abans de la CDC de Menorca. Hem anat al sud de Mallorca per fer uns 42 qms. per una zona molt parescuda al que trobarem a Menorca d'aquí a dues setmanes.
Avui al Comando Andratx ens han acompanyat na Maria i en Tomeu a més de na Mireia i el seu al·lot que han fet la meitat del recorregut amb nosaltres.
Hem sortit des del Far de Ses Salines anant cap a Cala Almonia per tornar al far i anar fins la Colònia de Sant Jordi i d'aquí de nou al far. La feina ja està feta, ara toca mantenir aquesta setmana propera i descansar la darrera per arribar en les millors condicions a la cursa.
Sortint cap a Cala Almoina...
Cala S'Almoina...
Hoy ha tocado la última salida larga antes de la CDC de Menorca. Hemos ido al sur de Mallorca para hacer 42 kms por una zona muy parecida a lo que encontraremos en Menorca de aquí en dos semanas.
Hoy al Comando Andratx nos han acompañado Tomeu y Maria así como Mireia y su novio que han hecho con nosotros la mitad del recorrido.
Hemos salido del Faro de Ses Salines yendo hacia Cala Almonia para volver al faro e ir hasta la Colònia de Sant Jordi y de aquí de nuevo al faro. El trabajo ya está hecho, ahora toca mantener esta semana que viene y descansar la otra para llegar en las mejores condiciones a la carrera. 
De tornada cap la Colònia...
Sortint de la Colònia de Sant Jordi...
A l'arribada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada