17 de març 2013

Mitja marató i cursa popular a Palma 2013

A 500 metres de l'arribada, al fons de taronja na Mª Antònia que anava amb en Miquel
Com cada any per aquestes dates toca fer la popular amb els nins que els hi encanta. En Pau ha sortit amb jo mentre en Miquel anava amb na Mª Antònia i na Marina per darrera.
Anàvem a un bon ritme quan ens ha sorprès en Miquel per darrera al quilòmetre 2 tirant per davant en Pau malgrat tenir 2 anys més. Finalment, un quilòmetre mes endavant, ens ha agafat na Mª Antònia i en Miquel ja ha anat més tranquil i en Pau ha tornat a tirar més fort per arribar per davant.
Després he anat a cercar al meu germà fins Pelaires on l'he acompanyat per veure com finalment davallava de les dues hores a una mitja. Ara li toca fer hora i cinquanta-cinc a la TUI...
En Miquel passant en Pau al qm. 2...
A 2 qms de l'arribada...
Como cada año por estas fechas toca hacer la popular con los niños que les encanta. Pau ha salido conmigo mientras que Miquel iba con Mª Antònia y Marina por detrás.
Ibamos a buen ritmo cuando nos ha sorprendido Miquel por detrás en el kilómetro 2 yendo por delante de Pau a pesar de tener 2 años menos. Finalmente, un kilómetro más adelante, nos ha alcanzado Mª Antònia y Miquel ya ha ido más tranquilo y Pau ha vuelto a tirar más fuerte para llegar por delante.
Después he ido a buscar a mi hermano hasta Pelaires donde lo he acompañado para ver como finalmente bajaba de las dos horas en una media. Ahora le toca hacer hora y cincuenta y cinco en la TUI...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada