26 de març 2013

Andratx-S'Esclop-Cases de Galatzó-Capdellà-Andratx: 30 qm.

A s'Esclop amb el Port d'Andratx al fons i més enrera Eivissa!!
Avui hem fet Andratx-S'Esclop-Cases de Galatzó-Capdellà-Andratx sortint prop de 30 quilòmetres (pensava que eren 25 ja que la darrera vegada varem sortir de ca n'Elena i en Ramon) i un desnivell possitiu de 1260 metres.
Hem tingut nova companyia amb en Juan Navarro i en Toni Ensenyat (ja és el segon amb aquest nom que ve per aquí...). També ens han acompanyat en Juanjo i na Núria que estan molt forts com sempre.
El ritme ha anat be i només al final els isquios m'han molestat un poc encara que comparant amb la mateixa sortida del mes d'agost he davallat el ritme mitjà per quilòmetre en 2 minuts fent uns 4 quilòmetres més. Fins i tot prop de les cases anàvem a 4'45"!!
Ens ha sortit un dia espectacular amb poc vent i sol, ideal per l'entrenament i fent l'inici de l'Ultra que han de fer tant en Juan com en Toni.
Pujant a S'Esclop
Passant per ca n'Elena i en Ramón a l'arribada
Hoy hemos hecho Andratx-S'Esclop-Casas de Galatzó-Capdellà-Andratx saliendo cerca de 30 kilómetros (pensaba que eran 25 ya que la última vez salimos de casa de Elena y Ramón) con un desnivel positivo de 1260 metros.
Hemos tenido nueva compañía con Juan Navarro y Toni Ensenyat (ya es el segundo con este nombre que viene por aquí...). También nos han acompañado Juanjo y Núria que están muy fuertes como siempre.
El ritmo ha ido bien y solo al final los isquios me han molestado un poco aunque comparando con la misma salida del mes de agosto he bajado el ritmo de media por kilómetro en 2 minutos haciendo unos 4 kilómetros más. Incluso acercándonos a las casas íbamos a 4'45"!!
Nos ha salido un día espectacular con poco viento y sol, ideal para el entrenamiento y haciendo el inicio de la Ultra que han de hacer tanto Juan como Toni.
Ens hem trobat un vell amic...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada