11 de març 2013

Campionat d'Espanya de Cross a Granollers 2013

Amb part del jurat...
Aquest cap de setmana ha tocat anar a Granollers com a Cap d'apel·lació del Campionat d'Espanya de Cross celebrat a Granollers. Han estat uns dies de tornar a veure companys tant jutges com esportistes que feia estona que no veia.
A l'apartat de feina no va haver-hi complicacions a més de la bona feina que sempre fa el comitè català de jutges amb en Sergi i n'Esperança. També vaig tenir el plaer de conèixer al jutge àrbitre Jaime Samaniego amb el qual encara no havíem coincidit a cap prova.
Per altre banda indicar que el circuit enganyava molt i, malgrat pareixia ràpid, la gran quantitat de corbes, pujades i obstacles feien que fossi fàcil cremar-se i acabar sofrint les darreres voltes
Els atletes balears ho varen donar tot i fins i tot un parell varen tenir que passar pel metge per l'esforç realitzat. Al final va fer un dia solejat que junt amb el circuit va fer molt difícil mantenir un ritme bo.
El dissabte vaig aprofitar per entrenar fent l'inspecció del circuit comprovant els diferents obstacles (troncs i dunes) i rodant amb gent molt forta.
Este fin de semana ha tocado ir a Granollers como Jefe de apelación del Campeonato de España de Cross celebrado en Granollers. Han sido unos días de volver a ver compañeros tanto jueces como deportistas que hacái tiempo que no veía.
En el apartado de trabajo no hubo complicaciones aparte del buen trabajo del Comité catalán de jueces cobn Sergi y Esperanza. También tuve la oportunidad de conocer al juez árbitro Jaime Samaniego con el cual aún no habiamos coincidido en ninguna competición.
Por otro lado indicar que el circuito engañaba mucho y, pese a parecer rápido, la gran cantifdad de curvas, cuestas y obstáculos hacían que fuera fácil quemarse y acabar las últimas vueltas sufriendo.
Los atletas baleares lo dieron todo e incluso un par tuvieron que ser atendidos por el esfuerzo realizado. Al final fue un dia soleado que junto con el circuito hizo muy dificil mantener un ritmo bueno.
El sábado aproveché para entrenar haciendo la inspección del circuito comprobando los diferentes obstáculos (troncos y dunas) y rodando con gente muy fuerte.
Na Mavi va lluitar de valent...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada