16 de març 2013

Domingo Sánchez i Jaime Vigaray

Jaime Vigaray
A primera vista podeu no conèixer aquests noms, són companys meus de classe a l'INEF de Madrid fa més de 15 anys que tenen una cosa en comú: són una referència dins les seves modalitats esportives a nivell nacional.
En Domingo (Domi pels seus companys) és tota una referència al mon del fitness fent col·laboracions a tota mena de revistes especialitzades en diversos esports i entrenaments funcionals, dona conferències i cursos per tota Espanya (recentment va passar per Alcúdia) i és un mestre en una de les darreres tendències d'entrenament que és el Crossfit.
Vos pas la seva web on teniu cents de vídeos amb exercicis de tota mena: prowellness , fins i tot, com podeu veure a la seva web, ha escrit llibres al respecte.
Però el que li ha duit a arribar a on està ara és la seva constant recerca de nous entrenaments, no estancar-se amb un tipus d'exercicis físics i materials a utilitzar innovant sempre que pot fins i tot amb idees de fa molts d'anys enrera que tornen a funcionar.
En Jaime és bastant conegut al mon del triatló especialment al sud d'Espanya i més a ca seva que és Marbella. Es passa tot lo dia anant a diferents triatlons i Ironmans per tot lo mon ja sigui com esportista o organitzador i el seu bloc (jayvigaray) és una referència pels que vulguin anar a un d'ells (Cozumel, Las Vegas, Phuket, Kona, Frankfurt, Lisboa, Lanzarote, China, Malasia, etc.).
Darrerament ha tret un nou apartat del seu bloc amb tot tipus de temes relacionats amb l'entrenament als triatlons: coachvigaray que segur que ja és una referència per molts de triatletes donada la gran experiència que te dins aquest mon.
Desig que tant en Domingo com en Jaime continuïn així i tinguin molta sort en els seus futurs projectes!!
Domingo Sánchez
 A primera vista podéis no conocer estos nombres, son compañeros mios del INEF de Madrid hace más de 15 años que tienen una cosa en común: son una referencia dentro de sus modalidades deportivas a nivel nacional.
Domingo (Domi para sus compañeros) es toda una referencia en el mundo del fitness haciendo colaboraciones en todo tipo de revistas especializadas en diversos deportes y entrenamientos funcionales, da conferencias y cursos por toda España (recientemente pasó por Alcúdia) y es un maestro en una de las últimas tendencias de entrenamiento que es el Crossfit.
Os paso la web donde tenéis cientos de vídeos con ejercicios de todo tipo: prowellness , incluso, como podéis ver en su web, ha escrito libros al respecto.
Pero lo que le ha hecho llegar adonde está ahora es su constante búsqueda de nuevos entrenamientos, no estancarse en unos tipos de ejercicios físicos y materiales a emplear innovando siempre que puede incluso con ideas de hace varios años que vuelven a funcionar.
Jaime es bastante conocido en el mundo del triatlón especialmente en el sur de España y más en su casa que es Marbella. Se pasa todo el día yendo a diferentes triatlones e Ironmans por todo el mundo ya sea como deportista u organizador y su blog (jayvigaray) es una referencia para quien quiera ir a uno de ellos (Cozumel, Las Vegas, Phuket, Kona, Frankfurt, Lisboa, Lanzarote, China, Malasia, etc.).
Últimamente ha sacado un nuevo apartado de su blog con todo tipo de temas relacionados con el entrenamiento en triatlones: coachvigaray que seguro que ya es una referencia para muchos triatletas dada la gran experiencia que atesora en este mundo.

Deseo que tanto Domingo como Jaime continúen así y tengan mucha suerte en sus proyectos futuros!!
Portada bloc Jaime
Portada bloc Domingo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada