07 de març 2013

1ª sortida de bici del 2013

Avui he realitzat la primera sortida en bici de l'any. Tal i com indicava al pla d'entrenament de Camí de Cavalls hauré de realitzar 1 o 2 entrenaments de bicicleta a la setmana. Ja tocava la setmana passada però com que teníem la Volta a Andratx no vaig voler fer experiments.
Avui era una pressa de contacte per tal de tornar-me a acostumar al canvi de marxes, als pedals automàtics i a fer pujades a ritme (no eren llargues però emprenyaven).
El problema d'Andratx és que vagi on vagi sempre trobarem pujades i davallades sense espais llargs i rectes on dur un ritme constant.
Hoy he realizado la primera salida en bici del año. Tal y como indicaba en el plan de entrenamiento de Camí de Cavalls tendré que realizar 1 o 2 entrenamientos de bicicleta a la semana. Ya tocaba la semana pasada pero como teníamos la Vuelta a Andratx no quise hacer experimentos.
Hoy era una toma de contacto para volverme a acostumbrar a los cambios de marchas, los pedales automáticos y las subidas a ritmo (no eran largas pero costaban).
El problema de Andratx es que, vayas donde vayas, siempre encontraremos subidas y bajadas sin espacios largos y rectos donde llevar un ritmo constante.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada