04 de maig 2012

Un mes de maig per carregar les piles...

Un cop finalitzat el trail era hora de començar a pensar el que feríem de cara a l'Ultra de l'any que ve. En un principi em feia ganes anar a Menorca a provar un dels trekkings del camí de Cavalls però unes molèsties al genoll m'han aturat fins que, aprofitant la visita al fisio pels turmells de na Maria Antònia, m'han trobat que tenia un poc de líquid a més de la ròtula una mica desviada.
Total que toca fer 3 setmanetes de bonda on primer farem feina de flexibilitat de cames i potència del vast intern per tornar-la al seu lloc per després començar amb la bicicleta, el·líptica i natació.
Na Maria Antònia per la seva part ja s'ha recuperat bastant dels seus turmell gràcies a la feina del fisio i en breu anirà començant a fer qualque cosa.

Una vez finalizado el trail ya era hora de comenzar a pensar en que haríamos de cara al Ultra del año que viene. En un principio me hacía ganas ir a Menorca a probar uno de los trekkings del Camí de Cavalls pero unas molestias en la rodilla me han parado hasta que, aprovechando la visita al fisio por los tobillos de Maria Antonia, me han encontrado algo de líquido además de la rótula un poco desviada.
Total que me toca 3 semanas tranquilo donde primero haremos trabajo de flexibilidad de piernas y potencia del vasto interno para devolverla a su lugar para después comenzar con bicicleta, elíptica y natación.
Maria Antonia por su parte ya se ha recuperado de sus esguinces gracias al trabajo del fisio y en breve comenzará a hacer algo.

1 comentari: