16 de maig 2012

Post Transvulcania: los Pross intentan batir el record del mundo de 100 metros

Foto de família... fan por...
Què fan uns professionals com Kilian, Krupicka, Montaz, de Gasperi, Chaigneau, de Gasperi i molts més després d'una Transvulcania molt dura amb una temperatura gairebe insoportable? Doncs tornar a correr i a més divertir-se provant davallar el record del mon dels 100 metres davallant per un volcà. 
Finalment Greg Vollet va aconseguir marcar uns oficiosos 9.51. Vos deix el vídeo i l'enllaç a irunfar.com així com les fotos que circulen pel Facebook. 
Seb Chaigneau comprovant que Krupicka duia les NB101 de tota la vida
Tots vestits per còrrer... menys un amb camisa de quadres, sabeu qui és no?
Damunt n'hi ha un que davalla amb la càmera... just abans de que el primer doni una volta sencera i continui correguent, ho podeu veure al vídeo de davall.
Beneit el darrer...
¿Qué hacen unos profesionales como Kilian, Krupicka, Montaz, Chaigneau, de Gasperi y muchos más después de una Transvulcania muy dura con una temperatura casi insoportable? Pues volver a correr y además divertirse probando bajar el record del mundo de los 100 metros bajando por un volcán. 
Finalmente Greg Vollet consiguió marcar unos oficiosos 9.51. Os dejo el video y el enlace a irunfar.com así como las fotos que circulan por Facebook. 

1 comentari: