28 de maig 2012

El Comando Andratx fa podi al Triatló Ciutat de Palma

Comando Andratx al podi...
Qualsevol que només llegeixi el titular pensarà: quins màquines!! però no, avui n'Elena, en Ramon i un servidor hem fet equip per relleus fent-ho lo millor que hem pogut trobant-nos que només s'havien apuntat 3 equips així que ens hem duit la tercera plaça amb moltes rialles i gaudint d'un matí amb molts d'amics.
Per la meva part he fet la part del ciclisme fent la primera volta tira.tira mentre provava el genoll i sortejava els turistes que es creauven constantment, ja a la segona volta he mirat d'enganxar-me a alguns grupets forçant al final.
Tant n'Elena com en Ramón ho han fet molt be i segur que repetiran...
N'Elena concentrada abans de la sortida
En Ramón arribant a meta
En Pintores sortint de l'aigua
En Ramón amb l'inseparable GoPro malgrat els jutges...
Cualquiera que solo leyera el titular pensará: qué máquinas!! pero no, hoy Elena, Ramón y un servidor hemos hecho equipo por relevos haciéndolo lo mejor que hemos podido encontrándonos que solo se habían apuntado 3 equipos así que nos hemos llevado la tercera plaza con muchas risas y disfrutando de una mañana con muchos amigos.
Por mi parte he hecho la parte del ciclismo haciendo la primera vuelta tira-tira entre que probaba mi rodilla y sorteaba a los turistas que se cruzaban constantemente, ya en la segunda vuelta he mirado de engancharme a algunos grupos forzando al final.
Tanto Elena como Ramón lo han hecho muy bien y seguro que repetirán...
Sixto... sense el ser de la llum...
Na Pilar que ha fet primera a la seva categoria
L'incombustible Tere...

2 comentaris:

  1. Molt xules les fotos! Ens ho hem passat molt bé, sí. Gràcies per tot.

    Vaja nivell que tenen els triatletes!

    ResponElimina
  2. Es igual si solo se presentaron 3 equipos, habéis hecho lo mejor que podíais y seguro que mejoraréis. Bien hecho. Ana

    ResponElimina