28 de desembre 2011

Gramola - Es Campàs - Ses Basses - Sa Trapa - Torre de'n Basset - Sant Elm

Avui hem fet una clàssica: Gramola-Sa Trapa-Sant Elm ficant una variant amb la visita a la torre de'n Basset. Finalment hem estat nou corredors que han gaudit de l'entrenament encara que n'Elena ha patit una esguinçada de turmell abans d'arribar a Sa Trapa i des d'aquí dessitgem que es recuperi ben aviat i torni a sortir amb nosaltres.
Ens han sortit quasi 15 quilòmetres que almenys ens serviran per davallar els torrons d'aquests dies. La setmana que ve tornarem a sortir el dimecres, estau atents al foro d'atletasdebaleares.com
Hoy hemos hecho una clásica: Gramola - Sa Trapa - San Telmo con la variente de torre de'n Basset. Finalmente hemos sido nueve corredores que han disfrutado del entreno aunque Elena ha sufrido un esguince de tobillo antes de llegar a Sa Trapa y desde aquí le deseamos una pronta recuperación y vuelva a salir con nosotros.
Nos han salido casi 15 kilómetros que al menos nos servirán para bajar los turrones de estos días. La semana que viene volveremos a salir el miércoles, estad atentos al foro de atletasdebaleares.com

3 comentaris:

  1. Como siempre un placer correr con el comando Andratx. Espero que Blanca termine de engancharse.
    Saludos

    ResponElimina
  2. Hola Pau... y compañía!

    Ha sido una mañana estupenda, ay! esas piedras a la bajada, repetiré el próximo miércoles para bajar la cena de noche vieja.
    Un placer compañeros, espero que vuestras pequeñas lesiones sean eso, nada!
    Un abrazo

    ResponElimina
  3. Una vegada més, gràcies, Pau, per l'excursió, per presentar-nos nous amics, per totes les teves atencions... I gràcies a tots pel suport que m'heu donat amb el turmell. Avui ja està un poc millor, així que confii que no sigui res. Si tot va bé, ens veiem a la pròxima sortida.

    ResponElimina