01 de gener 2012

Feliç any 2012!!

Un cop finalitzat l'any toca fer el recompte, en números surten poc més de 1000 quilòmetres enguany que no és mala quantitat tenint en compte que m'he passat 5 mesos entre maig i octubre quasi sense entrenar per l'hérnia discal.
Com que seria molt llarg explicar tot aquest any, he possat una foto per mes i una breu explicació.
Una vez finalizado el año toca hacer el recuento, en números salen poco más de 1000 kilómetros este año que no es mala cantidad teniendo en cuenta los cinco meses entre mayo y octubre casi sin entrenar por la hernia discal.
Como que sería muy largo he puesto una foto por mes y una breve explicación.
Gener, continuem amb les sortides del Comando Andratx amb molt bona gent preparant la Trail d'abril...
Enero, continuamos con las salidas del Comando Andratx con muy buena gente preparando la Trail de abril...
 
Febrer, vaig definint la Volta a Andratx i venen companys excepcionals.
Febrero, voy definiendo la Vuelta a Andratx y vienen compañeros excepcionales.
Març, una vintena d'amics venen a la volta a Andratx, l'entrenament més llarg que he fet fins ara: 50 quilòmetres de muntanya.
Marzo, una veintena de amigos vienen a la Vuelta a Andratx, el entrenamiento más largo que he hecho hasta ahora: 50 kilómetros de montaña.
Abril, la data assenyalada: el Trail de Serra de Tramuntana, 64 quilòmetres de muntanya amb uns grans companys de travessa, Pintores, Mª Jesús i Pedro entre altres...
Abril, la fecha señalada: el Trail de Serra de Tramuntana, 64 kilómetros de montaña con unos grandes compañeros de travesia, Pintores, Mª Jesús y Pedro entre otros...
Maig, el primer dels cinc mesos on estaré més temps aturat que actiu per culpa de l'esquena. Almenys el Barça ens dona alegries.
Mayo, el primero de los cinco meses donde estaré más tiempo parado que activo por culpa de la espalda. Al menos el Barça nos da alegrías.
Juny, faig la darrera cursa de muntanya de l'any i continuen les molesties als lumbars.
Junio, hago la última carrera de montaña del año y continuan las molestias en los lumbares.
Juliol, com ja fa anys el més destacat és l'aniversari del meu padrí, enguany han tocat 103 anys...
Julio, como ya hace años lo más destacado es el cumpleaños de mi abuelo, este año han tocado 103...
Agost, segueix sense entrenar però tinc una gran alegria dels meus amics Carme i Roman que són finishers a l'Ultra del Mont Blanc més dura de l'història.
Agosto, sigo sin entrenar pero tengo la gran alegría de mis amigos Carmen y Román que son finishers en la Ultra del Mont Blanc más dura de la historia.
Setembre, aquí pos dues fotos: la primera de la Rural Running de Lloseta on varem fer podi sofrint una mica, a finals de mes em diagnostiquen l'hernia discal encara que amb bones perspectives.
Septiembre, aquí pongo dos fotos: la primera de la Rural Running de Lloseta donde hicimos podio sufriendo un poco, a finales de mes me diagnostican la hernia discal aunque con buenas perspectivas.
Octubre, a mitjans de mes comença la rehabilitació de l'esquena a s'Aiguablava amb l'Escola Balear de l'Esquena, a més, faig la mitja de la TUI amb el meu germà que, poc a poc, va millorant les seves marques.
Octubre, a mediados de mes comienza la rehabilitación en s'Aiguablava con la Escuela Balear de la Espalda, además hago la media de la TUI con mi hermano que, poco a poco, va mejorando sus marcas.
Novembre, començam a fer més entrenaments de muntanya aprofitant que l'esquena millora, destacar la sortida amb els Mallorca Trail amb en Toni i Dani al front... uns cracks!!

Noviembre, comenzamos a hacer más entrenamientos de montaña aprovechando que la espalda mejora, destacar la salida con los Mallorca Trail con Toni y Dani al frente... ¡¡unos cracks!!
Desembre, el Comando Andratx ja està en marxa i començam amb les sortides setmanals amb molts companys, l'esquena continua millorant i no aturam d'agafar esclatasangs...
Diciembre, el Comando Andratx ya está en marcha y comenzamos con las salidas semanales con muchos compañeros, la espalda continúa mejorando y no paramos de coger esclatasangs...
Finalment només donar les gràcies a tots els que ens heu acompanyat als entrenaments i a les curses, ha acabat un any on lo millor han estat els amics que hem trobat a la muntanya. 
Feliç any 2012 a tots!!
Finalmente sólo dar las gracias a todos los que nos habeis acompañado en los entrenamientos y las carreras, ha acabado un año donde lo mejor han sido los amigos que nos hemos encontrado en la montaña. 
¡¡Feliz año 2012 a todos!!

6 comentaris:

 1. Feliç any nou des de terres catalanes!!! Et desitjo un gran 2012!

  Salut!

  ResponElimina
 2. Molts d'anys Pau... espero poder repetir entrenos per la teva estimada Terra d'Andratx

  ResponElimina
 3. Gràcies Eric!! et seguim des d'aquí!!
  Joan Carles, com a minim t'esper el 1 de març per la volta a Andratx de 50 quilòmetres...

  ResponElimina
 4. 1 de Març? Ja està tancada sa fecha? Molts d´anys Pau, esper que et recuperis al 100% i així poder donar guerra com cal. Una aferrada.

  ResponElimina
 5. Feliz año 2012 y que sigamos compartiendo muchas aventuras y kilómetros. Besos de Ramón y Tere.

  ResponElimina
 6. Roman, no està tancada però ja em podeu dir si vos va be.
  Tere y Ramón, espero veros pronto a vosotros y al equipo ñam-ñam por Andratx!!

  ResponElimina