08 de gener 2012

Noves rutes: Sa Talaia

Cap des Llamp
Avui hem aprofitat per anar a cercar noves rutes amb l'intenció d'afegir-les a la Volta a Andratx del mes de març. Finalment almenys hem trobat un camí que du a Sa Talaia que ens servirà i estic pendent d'una nova visita per concretar una nova davallada.
La vista des d'a-dalt de Sa Talaia és espectacular encara que malauradament les vistes cap el Port i Cala Llamp estan plenes de ciment.
Avui en Ramón m'ha acompanyat i després de la primera pujada ens hem anat a cercar un altre camí per sa Coma de sa Teia encara que finalment haurem de tornar per concretar vies.
Port i Andratx al fons
Hoy hemos aprovechado para ir a buscar nuevas rutas con la intención de añadirlas a la Vuelta a Andratx del mes de marzo. Finalmente al menos hemos encontrado un camino que lleva a Sa Talaia que nos servirá y estoy pendiente de una nueva visita para concretar una nueva bajada.
La vista desde arriba es espectacular aunque desgraciadamente las vistas al Puerto y cala Llamp estén llenas de cemento.
Hoy Ramón nos ha acompañado y después de la primera subida nos hemos ido a buscar otro camino por la Coma de sa Teia aunque finalmente tendremos que volver para concretar vías.
Desgavell urbanístic a Cala Llamp i el Port al fons

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada