15 de desembre 2011

Apps de mòbils per la muntanya 1: Bàsics

 Ja fa temps que em rondava l'idea al cap de fer una secció d'aplicacions pels cada vegada més utilitzats smartphones (Iphone, Blackberry, Galaxy, etc.) per els entrenaments o sortides a la muntanya.
Avui començaré amb els més bàsics (alguns ja venen de sèrie) que sempre haurien d'estar i en propers articles ja els dedicaré a aplicacions més dirigides a l'activitat física i especialment la muntanya.
Aquí teniu el llistat:
- Càmera, imprescindible per les sortides, ja aniré posant distintes aplicacions per fer fotos de tot tipus a la muntanya (panoràmiques, time-lapse, etc.)
- Temps, per saber si plourà o no. També ja aniré posant distintes aplicacions més exactes.
- Mapes, van perfectes on hi ha cobertura, després ja depenem del GPS...
- ilinterna, per si el frontal esgota les bateries...
- Brúixula, per situar-se al mapa.
Algú endevina de qui era aquest mòbil?

Ya hacía tiempo que me rondaba la idea por la cabeza de hacer una sección de aplicaciones para los cada vez más utilizados smartphones (Iphone, Blackberry, Galaxy, etc...) para los entrenamientos o salidas por la montaña.
Hoy comenzaré con los más básicos (algunos ya vienen de serie) que siempre deberían estar y en próximos artículos ya los dedicaré a aplicaciones más dirigidas a la actividad física y especialmente la montaña.
Aquí tenéis el listado:
- Cámara, imprescindible para las salidas, ya ire poniendo distintas aplicaciones para hacer fotos de todo tipo en la montaña (panorámicas, time-lapse, etc.)
- Tiempo, para saber si lloverá o no. También ire poniendo distintas aplicaciones más exactas.
- Mapas, van perfectos donde hay cobertura, después ya dependemos del GPS...
- ilinterna, por si el frontal agota las pilas...
- Brújula, para situarse en el mapa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada