26 de setembre 2011

Ultramarató Respiralia 2011

Ahir varem estar a l'Ultramarató organitzada per Respiralia en benefici dels malalts per fibrosi quística. Vaig tenir el plaer de retrobar-me a vells amics com en Joan Ferrer, Paco Ori, Oscar Tarazona i Toni Contestí.
També varem trobar l'equip del TranMallorca Run amb n'Esther Vidal i en Toni Contestí al cap amb un grup de nins que varen participar a la cursa infantil.
Vaig fer part de la cursa amb n'Alex i després amb en Toni Contestí amb qui vaig aprofitar per demanar novetats de la TransMallorca i del UMST. Alex, gràcies per haver fet aquells quilòmetres desprès d'haver-los fet abans!!
Aquests ens jubilaran aviat...
Ayer estuvimos en la Ultramaratón organizada por Respiralia en beneficio de los enfermos con fibrosis quística. Tuve el placer de reencontrarme con viejos amigos como Juan Ferrer, Paco Ori, Oscar Tarazona y Toni Contestí.
También encontramos al equipo TransMallorca Run con Esther Vidal y Toni Contestí a la cabeza con un grupo de niños que participaron en la carrera infantil.
Hice parte de la carrera con Alex y después con Toni Contestí con el que aproveché para pedir novedades de la TransMallorca y del UMST. Alex, gracias por acompañarme esos kilómetros después de haberlos hecho antes!!
Amb n'Alex.. i els seus calçons del Madrid...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada