13 de setembre 2011

Rural Running... moltes rialles i tercers al podi!!

Qué dir d'aquesta cursa? l'any passat ja varem gaudir la primera edició finalitzant quarts i fent molts amics, enguany l'organització ha millorat l'immillorable i nosaltres hem pujat un lloc fent podi..jaja!! la llonganissa ja és nostra!!.
Igual que l'any passat vos pas les fotos de totes les proves perquè vos faceu una idea del que va ser... i vingueu l'any que ve...

Abans de la sortida amb els Tomb Raiders
Com sempre en Roman i na Carme ens ha preparat unes disfresses espectaculars...i cenyides jaja!!!. Ens ha acompanyat en Jaume que no el coneixia i que ha resultat tot un Indiana Jones (no ha perdut el capell en tot el camí..jaja!!).
Sortida... moixos a l'esquerra i nosaltres a la dreta aixecant el braç
Per suposat ens hem trobat molts d'amics com el grup de Sixto i Tonija (les bebitas... que ja han crescut), el de na Tere i DVD (Tomb raiders), en Maties (Siurells), n'Esteva i Mavi (Moixos), en Julian i na Marina (troglodites), Tolo Fiol (dimonis), Lluisa (vaques) fins a més de 100 equips i 450 participants.
Enguany ha hagut noves proves molt divertides allargant-se una mica el circuit arribant a totalitzar finalment uns 8 quilòmetres obstacles.
Fileres de neumàtics
No dubteu que ja estam esperant la nova edició a n'aquest poble tan estimat com és Lloseta i els nostre amics els Penjats. Enhorabona a tots els que vareu prendre part de l'organització.
No em volia oblidar donar les gràcies a tots els fotògrafs per immortalitzar aquest dia, gràcies Ramón, Caty, Magdalena i tots els que he trobat al Facebook!!, per cert, el video de'n Tonija segur que serà espectacular (duia la càmera damunt tota la cursa)... quan surti ja el penjaré.
Munt de neumàtics...lluitant per la tercera plaça

¿Qué decir de esta carrera? el año pasado ya disfrutamos de la primera edición finalizando cuartos y haciendo muchos amigos, este año la organización ha mejorado lo inmejorable y nosotros hemos subido un puesto haciendo podio..jaja!! la longaniza ya es nuestra!!
Igual que el año pasado os paso las fotos para que os hagais una idea de como fue la carrera... y vengais el año que viene...
Els contenidors

Como siempre Román y Carmen nos han preparado unos disfraces espectaculares... y ceñidos..jaja!! Nos ha acompañado Jaume que no lo conocía y que ha resultado ser todo un Indiana Jones (no ha perdido el sombrero en todo el camino..jaja!!).
Ses clovelles
Por supuesto nos hemos encontrado muchos amigos como el grupo de Sixto y Tonija (las bebitas...que ya han crecido), el de Tere y DVD (Tomb raiders), Matías (Siurells), Esteva y Mavi (gatos), Julián y Marina (trogloditas), Tolo Fiol (demonios), Luisa (vacas) hasta más de 100 equipos y 450 participantes.
Este año ha habido nuevas pruebas muy divertidas alargándose un poco el circuito llegando a totalizar finalmente unos 8 kilómetros obstáculos.
Es safreig, ull amb el que es tira...
No dudeis que ya estamos esperando la nueva edición en este pueblo tan querido como es Lloseta y nuestros amigos los Penjats. Enhorabuena a todos los que tomásteis parte en la organización.
No me quería olvidar dar las gracias a todos los fotógrafos por inmortalizar este día, gracias Ramón, Caty, Magdalena y todos aquellos que he encontrado por el Facebook!!, por cierto, el video de Tonija promete ser espectacular (llevaba la cámara encima durante toda la carrera)... cuando salga ya lo colgaré.
Pista americana... amb en Tolo Fiol amagat

Puja i davalla palla

Equilibri entre sacs...

Alguns anaven de superherois...

Taulons, fang i pilotes de goma... mirau la cara de la nostra amiga...

Els troncs...Lluisa que mossegues?

Bota-bota amb na Salomon i els seus nois

Els Tomb Raiders pujant la rampa

La croqueta humana recent vinguda del Mont Blanc

La telaranya

Aquí deixavem els genolls

Més aigua...en Jaume no va perdre el capell com n'Indiana Jones

Tirant de la corda...bebitas power!!

Entrada dimoni...

Qui surt del dimoni? són molt coneguts a internet...

Havia qui anaven coordinats...Maties i els siurells

i altres... Sixto i Tonija quins cracks!!!

Cursa de sacs...tots junts

Escuma amb bots inflables... i en Sixto camuflat

Pasarela i tornar a començar les proves...

Aquí anavem nets...
Al final...podi i medalla de sobrassada...

Per acabar trampó junt amb la llangonissa guanyada...en Tintin presideix la taula

Dels 4 dorsals només va arribar un i en aquestes condicions...

7 comentaris:

 1. xDDDDDD Boníssim!!! Sobretot el penjat que es tiran en planxa al fang!!! jajaja

  ResponElimina
 2. Moltes gracies Pau ets genial, m´agrada molt la crónica...Va esser un dia genial...PETONETS..

  ResponElimina
 3. Un plaer tornar a fer equip amb tu. L´any que ve hem de fer un disfra´inrompible.

  ResponElimina
 4. Jaja, el problema no era la disfressa, era jo que no estic molt fi...encara..jaja!!

  ResponElimina
 5. Simplemente gracias, me alegro de qu ete gustara, el año que iene mas . . . . .

  ResponElimina
 6. Muy chula la entrada y muy acertado recopilar diferentes "pasos" o diferentes "estaciones"...ahhh....... y la foto del supermán volador de "concurso", je,je,je..

  Ramón

  ResponElimina
 7. Ramón, la foto del superman tiene su mérito en el fotógrafo que la captó... seguro que te estará agradecido por siempre..

  ResponElimina