04 de febrer 2011

70 dies pel Trail i 20 quilòmetres més...

 Avui ha estat un dia atípic, ha vingut un forero nou (pac.ori) en la seva estrena a les sortides que es monten desde atletasdebaleares.com i també l'al·lot (Björn) d'una de les components de l'equip d'Andratx que en aquest moments està fent feina a l'estranger. Tots dos han demostrat que estan forts i dessitgem tornar-los a veure per aquí. A més haviem de fer una ruta que finalment es convertia en un camí molt estret i per no trobar-nos al final del tot a un penyassegat he decidit variar la ruta encara que complint amb l'objectiu final del 20 quilòmetres.
Em deix apuntat fer aquest camí a una de les sortides de camins nous per descobrir a veure on arriba.
Tots han anat be malgrat que na Maria Antònia encara arrossegava la grip de la setmana passada i estava fluixa però na Lita li ha donat una ma com el que són: un equip.
Fins aquí hem arribat...
 Hoy ha sido un día atípico, ha venido un forero nuevo (pac.ori) en su estreno en las salidas que se montan en atletasdebaleares.com y también el novio (Björn) de una de las componentes del equipo de Andratx que en estos momentos está trabajando en el extranjero. Ambos han demostrado que están fuertes y deseamos volverlos a ver por aquí. Además teníamos que hacer una ruta que finalmente se ha transformado en un camino muy estrecho y para no encontrarnos al final con un cortado he decidido variar la ruta aunque cumpliendo con el objetivo final de los 20 kilómetros.
Me dejo apuntado hacer ese camino en una de las salidas de caminos nuevos para descubrir adonde llega.
Todos han ido bien, a pesar de que Maria Antonia aún arrastraba la gripe de la semana pasada y estaba floja pero Lita le ha dado una mano como lo que son: un equipo.
Las compis...

4 comentaris:

  1. Anims en els entrenos que 70 dies passen volant!!

    Salut i km's!!

    ResponElimina
  2. Gràcies pels ànims!! anam tira-tira però amb bona lletra!!

    ResponElimina
  3. vos estau possant a topeee!!!
    La Tst te quedarà petitaaaa, a per la Utst!!

    meam si puc venir un dia a fer el inici de l'Ultra.

    ResponElimina