07 de febrer 2011

Una altre etapa del TST: Soller-Biniaraix-L'Ofre-Cúber-Font des Noguer

Ahir va tocar fer una de les zones més dures del TST: la pujada al Coll de l'Ofre per Biniaraix partint des de Soller. A més, un pic hem arribat adalt hem decidit pujar a l'Ofre per completar l'entrenament i finalment hem anat a la Font des Noguer bordejant Cúber.
Hem tingut la mala sort de no coincidir amb el grup de'n Roman que passava per Cúber quan nosaltres erem adalt de l'Ofre (veure foto).
Un bon entrenament per anar afinant les cames pel TST. Malgrat la duressa d'alguns troços na Maria Antònia i na Lluisa s'ho han passat pipa i cada vegada estan més convençudes d'acabar el Trail amb aquests entrenaments.
Allà davall estava en Roman i el seu grup...
Adalt de l'Ofre
Les 3 mosqueteres d'avui...
Ayer nos tocó hacer una de las zonas más duras del TST: la subida al Coll del Ofre por Biniaraix partiendo desde Soller. Además, una vez hemos llegado arriba hemos decidido subir al Ofre para completar el entrenamiento y finalmente hemos ido a la Font des Noguer bordeando Cúber.
Hemos tenido la mala suerte de no coincidir con el grupo de Román que pasaba por Cúber cuando nosotros estábamos en la cima del Ofre (ver foto).
Un buen entrenamiento para ir afinando las piernas para el TST. A pesar de la dureza de algunos trozos María Antonia y Luisa se lo han pasado pipa y cada vez están más convencidas de acabar el trail con estos entrenamientos.
Si és que són com nines...
...i després han anat al WC i s'han trobat aixó...
Això és Mallorca...

2 comentaris:

  1. Vicente Colomar y Jordi Ferrer dijous 17 febrer de Valldemossa a Soller.
    (El que persevera vence)

    ResponElimina
  2. Molt bé campions!! ànims amb els entrenos!!

    ResponElimina