08 de febrer 2011

1ª etapa (de 3) de la volta a Andratx

Al principi no atura de pujar...
Avui hem fet la primera etapa de la volta a Andratx que realitzarem el proper 1 de març i on, de moment, hi ha 17 apuntats al foro d'atletasdebaleares.com per fer un caco (caminar-córrer) als envoltants del municipi d'Andratx.
Com podeu veure al mapa es comença de la mateixa forma que a l'Ultra de Tramuntana fins que arribam al desviament cap a s'Esclop on nosaltres anam cap a la carretera d'Estellencs i creuam per agafar un camí que ens dura cap es Campàs i d'aquí cap a la Trapa i Sant Elm.
Anant caminant les pujades i trotant la resta ens han sortit quasi 3 hores incloent aturades curtes i un berenar de 15 minuts a Sa Trapa.
Dijous que ve farem la segona part de Sant Elm fins el final de Peguera on està la frontera amb Andratx (un poc més adalt del Mercadona).
Al mirador de Sa Trapa
Hoy hemos hecho la primera etapa de la vuelta a Andratx que realizaremos el próximo 1 de marzo y donde, de  momento, ya hay 17 apuntados en el foro de atletasdebaleares.com para hacer un caco (caminar-correr) por los alrededores del municipio de Andratx.
Como podeis ver en el mapa se comienza igual que en la Ultra de Tramuntana hasta que llegamos al desvío hacia s'Esclop donde nosotros vamos hacia la carretera de Estellencs, la cruzamos y cogemos un camino que nos lleva a Es Campàs y de allí hacia Sa Trapa y San Telmo.
Caminando en las subidas y trotando en el resto hemos tardado casi 3 horas incluyendo pequeñas paradas y una merienda de 15 minutos en Sa Trapa.
El jueves que viene haremos la segunda parte desde San Telmo hasta el final de Paguera justo en la frontera con Andratx (un poco más arriba del Mercadona)
Just a l'arribada i d'on començarem el dijous que ve...

1 comentari: