17 de febrer 2011

Segona etapa Volta a Andratx

2 etapa volta a Andratx
Avui hem fet la segona etapa del que serà la Volta a Andratx del 1 de març proper. Hem partit de Sant Elm passant per Punta Galinda, pujant al Puig de'n Tió, arribant al Port d'Andratx per Monport i pujant cap a Camp de Mar pel camí de sa Vinya per finalitzar a la pedra de la ratlla on indica la separació entre Andratx i Calvià.
Aquí he aturat el GPS per poder treure l'imatge d'adalt pels qui vulguin fer la volta totalitzant avui uns 15 quilòmetres. Després hem continuat fins a Cala Fornells (mapa d'avall) fins arribar als 18 quilòmetres amb el grup format per en Lothar, Abilio, Mª Jesús, Mª Antònia, Blas i un servidor.
Punta Galinda amb sa dragonera al fons
Hoy hemos hecho la segunda etapa de lo que será la Vuelta a Andratx el próximo 1 de marzo. Hemos partido de San Telmo, pasando por Punta Galinda, subiendo al Puig de'n Tió y llegando al Puerto de Andratx por Monport para luego subir a Camp de Mar por el camino de Sa Vinya y de allí a la piedra de la Raya que indica la separación entre Andratx y calvià. 
Aquí he parado el GPS para poder sacar el mapa de arriba para lo quieran hacer la vuelta a Andratx totalizando unos 15 kilómetros. Luego hemos continuado hasta Cala Fornells (ver mapa de abajo) hasta llegar a  los 18 kilómetros el grupo formado por Lothar, Abilio, Mª Jesús, Mª Antonia, Blas y un servidor.
Dalt es Puig de'n Tió
Ja a Cala Fornells...
El que hem fet avui...fins Cala Fornells

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada