27 de febrer 2011

10K Ciutat de Palma

Con Jose Garijo, disfrutando de la carrera...

Avui, un any després, he repetit prova i he pogut comprovar que l'entrenament que vaig iniciar per l'estiu de l'any passat per a la trail d'aquest abril han tingut efectes malgrat vagi encaminat a llargues distàncies.
He millorat quasi 10 minuts anant a ritme de rodatge (4'34") fins els darrers 2'5 quilòmetres on he espitjat un poc encara que no he volgut forçar ja que la pluja m'havia refredat el bessó i em donava petites molèsties que no volia que anassin a més tenint en compte la tirada llarga de 50 quilòmetres que ens espera el dimarts proper.
Per altre banda tant als nins com na Maria Antònia ha anat molt be disfrutant tots de la cursa. El meu germà que arrossegava unes lesions feia un parell de setmanes ha tret forces i ha sapigut sofrir fins arribar a meta.

Temps l'any passat...
Temps d'enguany...
Hoy, un año después, he repetido prueba y he podido comprobar que el entrenamiento que inicié en verano del año pasado para la trail de este abril ha tenido efectos a pesar de que vaya encaminado a largas distancias.
He mejorado casi 10 minutos yendo a ritmo de rodaje (4'34") hasta los últimos 2'5 kilómetros donde he apretado un poco aunque no he querido forzar ya que con la lluvia el gemelo estaba frio y me daba pequeñas molestias que no quería que fueran a más teniendo en cuenta la tirada larga de 50 kilómetros del martes que vienes.
Por otro lado tanto los niños como Maria Antonia han ido muy bien disfrutando de la carrera. Mi hermano que arrastraba unas lesiones hace un par de semanas ha sacado fuerzas y ha sabido sufrir para llegar a meta.

5 comentaris:

 1. Buf! Jo et respectava, Pau, però amb aquestes marques d'èlit,...
  Enhorabona per la millora!!!

  ResponElimina
 2. QUIEN TUVO RETUVO, ESTÁS A TOPE PAU Y LO QUE TE QUEDA, SIGUE ASI QUE VOLVERAS A BAJAR DE 3 HORAS UNA MARATON.

  ResponElimina
 3. Deu ni dor amb la millora. Deu minuts és una barbaritat, i més en una cursa tan curta. Enhorabona!

  ResponElimina
 4. Moltes gràcies, però si estic així és en part per vosaltres i la motivació que m'heu donat per tornar a entrenar.

  ResponElimina