02 de març 2011

Volta a Andratx finalitzada: 49'66 quilòmetres

 Ahir finalment varen fer la Volta a Andratx on sortirem un total de 20 amics que varen desafiar el mal temps de l'inici rebent com a premi que a mida que passava el dia s'anava clarejant fins finalment tenir un bon sol.
Als set que varem finalitzar la volta ens varen sortir 49'6 quilòmetres en poc més de 9 horetes amb aturades a Sa Trapa, Puig de'n Tió i Port d'Andratx.
Al Picassa del costat hi aniré penjant les fotos que em paseu perque tots tingueu un record d'aquest dia que ens ha servit de molt bon entrenament tant per l'UTST com per el TST.
Quan aconsegueixi arreglar un tema del GPS vos penjaré el desnivell acumulat amb la gràfica de l'altimetria.
Als que no vareu venir finalment només dir-vos que l'any que ve la tornarem a fer encara que a lo millor hi ficarem variants com el sentit de la volta o noves rutes que ja tinc al cap.
Gràcies a tots els que vareu venir!!
El grup abans de sortir on encara feia brusquina...
Arribada del grup "pro" a Sa Trapa
Ayer finalmente hicimos la Vuelta a Andratx donde salimos 20 amigos que desafiamos el mal tiempo del inicio recibiendo como premio que a medida que pasaba el día se iba aclarando hasta salir un buen sol.
A los siete que finalizamos la vuelta nos salieron 49'6 kilómetros en poco más de 9 horitas con paradas en Sa Trapa, Puig de'n Tió y Puerto de Andratx.
En el Picassa del lateral ire colgando las fotos que me vayais pasando para que todos tengamos un bonito recuerdo de este día que nos ha servido de buen entrenamiento tanto para el UTST como para el TST.
Cuando consiga arreglar un tema del GPS os colgaré el desnivel acumulado y la gráfica de la altimetría.
A los que finalmente no vinísteis solo deciros que el año que viene la volveremos a hacer aunque a lo mejor le meteremos variantes como el sentido de la vuelta o nuevas rutas que ya tengo en la cabeza.
Gracias a todos los que vinísteis!!!
Roman i les seves "chuches"

3 comentaris:

  1. Enhorabuena por el entreno y por el éxito de participación, una lástima no poder ir, la próxima no me la pierdo. Lo mejor de estos entrenos entre amigos es que nadie te critica,jajaja Gracias por tu apoyo. Saludos

    ResponElimina
  2. Gracies a tu Pau, varem pasar un bon dia, l´any que ve mes!!!

    ResponElimina