28 de març 2011

Correguent per Astúries...

Aquest cap de setmana hem anat al campionat d'Espanya de cross en edat escolar que es feia a La Morgal (Astúries) aprofitant per rodar pel circuit de 2 qm. tot de gespa i una mica humit ja que feia brusquina, encara així sortiren 10 qms. a 5 minuts cadascun.
El diumenge tocaren les curses on poguerem disfrutar de l'actuació dels balears especialment les cadets femenines, finalment va ploure però tots varen aguantar bastant be.
També destacar l'actuació dels dos discapacitats Tarikh i Biel que varen gaudir del campionat junt amb la seva monitora integrant-se completament amb l'expedició.
Este fin de semana hemos ido al campeonato de España de cross en edad escolar que se hacía en La Morgal (Asturias) aprovechando para rodar por el circuito de 2 km. todo de cesped y un poco húmedo ya que lloviznaba, aún así salieron 10 kms. a 5 minutos cada uno aproximadamente.
El domingo tocaron las carreras donde pudimos disfrutar de la actuación de los baleares especialmente las cadetes femeninas, finalmente llovió pero todos aguantaron bien.
También destacar la actuación de los dos discapacitados Tarikh y Biel que junto con su monitora disfrutaron del campeonato integrándose completamente con la expedición. 

2 comentaris: