30 de març 2011

Darrer entrenament llarg de muntanya: Cala Blanca-Cala Llamp

 Avui hem fet el darrer entrenament "llarg" de muntanya a 17 dies del TST. Aquesta setmana encara acumularem quilómetres per entrar dins les dues darreres setmanes on anirem reduint el quilometratge per arribar lo millor posible a la cursa.
Ens hem juntat el grup d'Andratx per gaudir de les vistes tant de Camp de Mar com de Cala Llamp arribant als 18 quilòmetres (ara ja ens pareixen pocs comparat amb els altres entrenaments).
Com sempre molt bon ambient i moltes rialles sapiguent que la feina ja està feta i només hi ha que afinar. Com deia el nostre amic Kiko i ho ha repetit sovint avui na Lluisa: "Ya llega la fiesta!!!".
Per cert, de tornada a Andratx ens hem trobat en Bernardo J. Mora que venia marxant des de Palma i "nomes" duia 30 quilòmetres per desprès tornar cap a Palma... un crack!!
Hoy hemos hecho el último entrenamiento "largo" de montaña a 17 días del TST. Esta semana aún acumularemos kilómetros para entrar dentro de las dos últimas semanas donde iremos reduciendo kilometraje para llegar lo mejor posible a la carrera.
Nos hemos juntado el grupo de Andratx para disfrutar de las vistas de Camp de Mar y de Cala Llamp llegando a los 18 kilómetros (ahora ya nos parecen pocos comparado con los otros entrenamientos).
Como siempre muy buen ambiente y muchas risas sabiendo que el trabajo ya está hecho y sólo falta afinar. Como decía nuestro amigo Kiko y lo ha repetido a menudo Luisa: "Ya llega la fiesta!!!"
Por cierto, de vuelta a Andratx nos hemos encontrado con Bernardo J. Mora que venía marchando desde Palma y sólo llevaba 30 kilómetros para después volver a Palma... un crack!!

2 comentaris:

  1. Fa un temps que et segueixo i t'he de dir que em sembla que esteu molt forts!

    Jo també faig la TST i el màxim que he fet són 30km en 4h combinant córrer i caminar. Em fotreu 'palpelo'

    Salut
    JM

    ResponElimina
  2. Jaja no et creguis!!! he posat el teu blog al meu llistat ja que l'he trobat molt interessant.
    Força i muntanya!!

    ResponElimina