04 de febrer 2011

Camisetes solidàries per bloggers de Balears

 

Què passa quan es junta un bomber amb les seves famoses idees i un grup nombrós de bloggers esportius de balears? Doncs que neix una idea de bombers bastant solidària.
El nostre amic Pedro Ballesteros ens ajuntà a tots els bloggers per proposar-nos una idea, fer camisetes tècniques per vendre a amics i familiars i així recaptar uns euros per alguna fundació, ong...

Una vegada escollit el disseny, color i talles, ens varem posar d'acord amb el nombre de camisetes a demanar, tindrem únicament 20 camisetes per bloc que poden parèixer moltes, però si llevam 2 per nosaltres, altres per familiars i algun amic íntim, queden poques per vendre per lo que vos aconsell que feis via en fer la vostra comanda.

Amb aquest projecte recaptarem prop de 1500 €, a qui anirà aquests diners? Hem decidit seguir el camí dels nostres amics Tonis (Payeras i Contestí) i destinar els diners a la Fundació Vicente Ferrer. Aquest moviment es deu a José Luís de Rutas del Silencio. Esperem que vos agradin les camisetes i el projecte, les hem fet amb afecte i volíem que sortissin a la llum el cap de setmana en el que els nostres amics s'enfronten als seus reptes.

Enviau-nos un missatge diguen-mos el nombre de camisetes que vulgueu i la talla, en cas d'acabar-se un a talla ens posarem en contacte amb algun company per facilitar-te-la.
Moltes gràcies un cop més per la vostra solidaritat, sabem que vos demanem ajuda molt sovint però des de que es va iniciar aquest moviment ens trobem millor.

PREU DE CAMISETES SOLIDÀRIES: 10 € UNITAT.

GRÀCIES AMICS!!!!
¿Qué pasa cuando se junta un bombero con sus famosas ideas y un grupo numeroso de bloggeros deportivos de Baleares? Pues que nace una idea de bomberos bastante solidaria.
Nuestro amigo Pedro Ballesteros nos juntó a todos los bloggeros para proponernos una idea, hacer camisetas técnicas para vender a amigos y familiares y así recaudar unos eurillos para alguna fundación, ong...

Una vez elegido el diseño, color y tallas, nos pusimos de acuerdo con el número de camisetas a pedir, tendremos únicamente 20 camisetas por blogg que pueden parecer muchas, pero si apartamos 2 para nosotros, otras para familiares y algún amigo íntimo, quedan pocas para vender por lo que os aconsejo que os apresuréis en hacer vuestro pedido.

Con este proyecto recaudaremos cerca de 1500€, a quién ira destinado este dinero? Hemos decidido seguir la estela de nuestros amigos Tonis (Payeras y Contesti) y destinar el dinero a la Fundación Vicente Ferrer. Este movimiento se debe a José Luís de Rutas del Silencio. Espero que os gusten las camisetas y el proyecto, las hemos hecho con cariño y queríamos que salieran a la luz el fin de semana en el que nuestros amigos se enfrentan a sus retos.

Envíanos un mensaje diciéndonos el número de camisetas que quieras y la talla, en caso de acabar una talla nos pondremos en contacto con otro compañero para facilitártela.
Muchas gracias una vez mas por vuestra solidaridad, sabemos que os pedimos ayuda muy a menudo pero desde que se inició este movimiento nos encontramos mejor.

PRECIO DE CAMISETAS SOLIDARIAS: 10€ UNIDAD.

GRACIAS AMIGOS!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada